Büyükşehir 4 Şubat Dünya Kanser Günü’nde Çocukları Sevindirdi

featured
Büyükşehir 4 Şubat Dünya Kanser Günü'nde Çocukları Sevindirdi hemotoloji, kanser, onkoloji, sağlık,
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla “04 Şubat Dünya Kanser Günü” dolayısıyla özel etkinliklere imza atıldı.

Günün önemine vurgu yapmak için Büyükşehir Belediyesi personelleri mesai boyunca mor maske takarken kanserle mücadele eden çocuklar için de hediye dağıtıldı.

Her yıl “04 Şubat Dünya Kanser Günü” münasebetiyle farklı farklı etkinlikler hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanlığı, pandemi nedeniyle bu yılki etkinliklerini aldığı önlemler eşliğinde tamamladı. Bu kapsamda ilk olarak hazırlanan mor maskeleri büyükşehir personelleri mesai boyunca takarken kadın personeller için de “Erken Tanı Kadın Hastalıkları” konulu bilgilendirme eğitimi verildi. Öte yandan büyükşehir ekipleri, Şahinbey Onkoloji Hastanesi’ne giderek kanserle mücadele eden 0 ila 16 yaş arası çocuklara moral amaçlı hediye dağıttı.

Etkinlikte görev alan ekiplerce tedavi için erken teşhisin önemine vurgu yapılırken bireylerin kendi vücutları hakkında bilgi sahibi olabilmeleri adına Gaziantep’te hizmet veren KETEM’e başvurabilecekleri belirtildi. KETEM aracılığıyla gerçekleştirilen düzenli kontroller sayesinde kişilerin hem erken teşhis de hem de sonrasında oluşabilecek durumlar için olumlu yönde ilerleme kaydedilebileceğinin altı çizildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Büyükşehir 4 Şubat Dünya Kanser Günü’nde Çocukları Sevindirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin