Büyükşehir Belediyesi’nin Temizlik Timi 7/24 İş Başında!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Corana Virüs (Covid-19) salgınına karşı vatandaşın sürekli temas halinde bulunduğu ortak kamusal alanlarda dezenfeksiyon çalışmaları hızlandırıldı.

Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs tehlikesine karşı her geçen gün aldığı önlemleri sıklaştıran Büyükşehir Belediyesi, sağlık tedbirleri çerçevesinde organize ettiği ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına ivme kazandırdı. Başta Gaziantep Hayvanat bahçesi olmak üzere belediyeye bağlı spor merkezleri, parklar, banka ATM’leri, konferans salonları gibi sık sık ziyaret edilen ortak kamusal alanlar ve kamu kuruluşlarının hizmet binaları dezenfekte ediliyor.

Küresel olarak dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs, her geçen gün sirayet ettiği kişi sayısını arttırırken beraberinde de önlemler, gerek ulusal gerekse uluslararası kapsamda genişletiliyor. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından ‘Pandemi’ yani bölgesel olmaktan çıkmış küresel anlamda etkisini gösteren salgın olarak adlandırılan Corona Virüs için Büyükşehir Belediyesi de halkın sağlığını korumak adına tedbir amaçlı dezenfekte çalışmalarına yoğunluk kazandırıyor. Çalışmalar kapsamında ise insan sağlığına zararı dokunmayan antibakteriyel ürünler kullanılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Büyükşehir Belediyesi’nin Temizlik Timi 7/24 İş Başında!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin