Büyükşehir Belediyespor hakeme teşekkür etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir Belediyespor hakeme teşekkür ettiGaziantep Büyükşehir Belediyespor geçtiğimiz hafta Adana deplasmanında maçı yöneten hakem triosuna teşekkür etti.

Özellikle Türk futbolunda hakem hatalarının çok tartışıldığı bir dönemde Adanaspor karşısında mağlup olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılamayı yöneten Serkan Çınar, Cemal Bingül, Arkın Akgöl hakem triosunu başarılarından dolayı kutladı.

Büyükşehir Belediyespor kulübünden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;

Büyükşehir Belediyespor hakeme teşekkür etti

Türk futbolunun geleneği haline gelen hakem eleştirilerini genelde mağlup olan takımlar mazeret olarak gösterirler. Biz Adana deplasmanında mağlup olan bir takımız ama bunu asla hakeme bağlamak yersiz olur. Çünkü çok sayıda as futbolcularımızdan yoksun mücadele ettik, bizden beklenilen performansın altında bir oyun oynadık ve Adanaspor haklı bir galibiyet elde etti. Adanaspor maçını idare eden Serkan Çınar, Cemal Bingöl ve Arkın Akgöl hakem üçlüsü müsabaka boyunca sonuca tesir edebilecek en ufak bir hata yapmadıkları gibi maç içerisinde de gerek bizim gerekse de Adanaspor’lu oyunculara çok iyi niyetle yaklaşım göstererek örnek bir yönetim sergilediler.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olarak böyle adil, dürüst ve cana yakın bir yaklaşım gösteren hakemlerimizle Türk futbolunun aşama kaydedeceği inancımız tamdır.  Adanaspor maçını yöneten hakem kardeşlerimizi başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Büyükşehir Belediyespor hakeme teşekkür etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin