Büyükşehir, engeliler için yeni projeleri konuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri erişilebilirlik kapsamında planlamak, engellilerin ve yaşlıların yer aldığı yeni çalışmaları programlamak amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Türkiye’de projeleriyle yerel belediyecilik anlayışında yeniliğin ilk adresi haline gelen Büyükşehir Belediyesi, engelliler için başlattığı çalışmalarını hız kesmeden devam etmek için erişilebilirliğin temel alındığı bir istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda; engelliler ve yaşlılar için düşünülen projeler detaylandırıldı. Katılımcıların görüş ve önerileri alındı.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Serdar Tolay, bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantının sonunda erişilebilirlik adına sürdürülen dört yıllık çalışma raporlarının ikinci bir toplantıya kadar hazırlanması kararlaştırıldı.

Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Serdar Tolay, Eğitim ve Rehabilitasyon Komisyonu Temsilcisi Hasan Hüseyin Bademoğlu, Spor Komisyonu Temsilcisi Mehmet Atılgan, Süreyen Rahatsızlar Başkan Temsilcisi Serpil Acıoğlu, Hukuk ve İstihdam Komisyonu Başkan Temsilcisi Melda Dai, Bilişim Erişilebilirlik Komisyonu Başkanı Mehmet Ender Ökten’in bulunduğu toplantı verimli geçti.

Büyükşehir, engeliler için yeni projeleri konuştu

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Büyükşehir, engeliler için yeni projeleri konuştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin