BÜYÜKŞEHİR KÖTÜ BAŞLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BÜYÜKŞEHİR KÖTÜ BAŞLADIPTT 1. Lig’de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sahasında Denizlispor’a 1-0 yenilerek ilk iki haftayı puansız kapattı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Futbol Takımı Çaykur Rize spor deplasmanından sonra Denizlispor’a da yenilerek ilk iki haftayı puansız kapattı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü  Mehmet Şahan, son iki haftada kaybedilmemesi gereken iki maçı da kaybettiklerini belirterek, futbolcularının daha dikkatli olması gerektiğini söyledi. Şahan;İki haftadır birbirinin benzeri iki maç oynadık. Son iki haftada kaybetmememiz gereken iki maçtan puansız ayrıldık. Takım olarak çok pozisyona girip gol atamadığımız zaman rakibin direnci artıyor ve bu da sizin direncinizi etkiliyor. Rakibin çok uzun aradan sonra kalemize gelen bir atağı oldu, o da golle neticelendi. Oyuncularımız sahada iyi niyetle mücadele ediyor. Gol kaçıran oyuncularımızın en büyük arzusu gol atmaktır. Ben oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum. Puan kayıplarını telafi edeceğimize inanıyorum. Haftayı kayıpla atlattık. Denizlispor’u tebrik ediyorum” dedi.

BÜYÜKŞEHİR KÖTÜ BAŞLADI

Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu yeni bir yapılanma içerisinde olduklarını belirterek sezon çalışmalarına geç başladıklarını, bunun da kendilerini etkilediğini belirtti. İpekoğlu; “ Sezona geç başlamanın sıkıntılarını takım olarak yaşıyoruz. Haftaya milli maç nedeniyle maç yok bu nedenle bu arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Oyuncu arkadaşlarımı özellikle ikinci yarıda vermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum” dedi.

PTT 1 .LİG 2012-2013 PUAN DURUMU

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BÜYÜKŞEHİR KÖTÜ BAŞLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin