Büyükşehir Müzelerine Bayram Tatilinde Yoğun İlgi!

featured
Büyükşehir Müzelerine Bayram Tatilinde Yoğun İlgi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir Müzelerine Bayram Tatilinde Yoğun İlgi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı müzeleri Kurban Bayramı haftasında ziyaretçi akınına uğradı. Müzeler tatil boyunca yaklaşık 24 bin kişiyi ağırladı.

9 günlük Kurban Bayramı tatili haftasında ziyaretçilerine açık olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 10 müzede yoğunluk yaşadı. Tatilde hem Gazi şehirliler hem de turistlerin tercihi olan, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı’nca hizmet veren müzelerde yaklaşık 24 bin kişi ağırlandı. Gaziantep’in kültürünü, geleneklerini ve tarihini yansıtan müzeler, il dışından gelen yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini gördü.

Pandemi döneminde bulaş riskini en aza indirmek için gerekli bütün tedbirleri alan Büyükşehir Belediyesi müzelerde, yakın zamanda giriş bileti satışları için başlattığı uygulamayla temassız ödeme özelliği bulunan kredi kartları ve Gaziantep Kart ile ödeme kabul ediyor. Ayrıca vatandaşlar Gaziantep Kart Mobil Uygulaması üzerinden müze girişleri için online bilet hizmetinden yararlanırken Gaziantep Kart ile ödeme yapanlara yüzde 20 indirimden yararlanabiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Büyükşehir Müzelerine Bayram Tatilinde Yoğun İlgi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin