Büyükşehir, Şehir Genelindeki Ormanlık Alanlarda Tedbiri Arttırdı

featured
Büyükşehir, Şehir Genelindeki Ormanlık Alanlarda Tedbiri Arttırdı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir, Şehir Genelindeki Ormanlık Alanlarda Tedbiri Arttırdı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde bulunan ormanlık alanlarda olası bir yangın ihtimaline karşı 150 Personel, 3 Adet Bobcat, 2 Adet JCB, 2 Adet Çöp Kamyonu ve 15 Adet Motorlu Tırpan ile orman altı temizlik çalışmaları yapılıyor. Yangın esnasında ateşlerin yayılma olasılığını artıracak kozalaklar bir bir toplanıyor, yol kenarları temizleniyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kentte meydana gelecek olası bir yangın ihtimaline karşı düğmeye bastı. Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekiplerince, Gaziantep’in üzücü yangın felaketlerine maruz kalınmaması için önlem amaçlı yangına sebep olabilecek kozalakları, cam pürleri, kurumuş dal parçaları, yabancı otlar, güneşten etkilenerek mercek görevi gören cam kırıklıkları 150 Personel, 3 Adet Bobcat, 2 Adet JCB, 2 Adet Çöp Kamyonu ve 15 Adet Motorlu Tırpan ile temizleniyor.

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Gazi Kördeve, yaptığı açıklamada ülkenin büyük bir bölümünü saran yangın olaylarının çok üzücü bir durum olduğunu belirterek, “Gazi şehrimiz için elimizden geleni yaparak il genelindeki ormanlık alanlarımızı yanıcı madde özelliği taşıyacak materyallerden arındırıyoruz” diye konuştu.

Temizlik çalışmalarının 3 gün içinde sonlandırılması hedeflenirken ekipler, vatandaşların çevreye olan duyarlılığının ormanlık alanlarındaki güvenlik ortamını güçlendireceğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Büyükşehir, Şehir Genelindeki Ormanlık Alanlarda Tedbiri Arttırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin