Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Ekim Ayında İlk Tiyatrosunu Sahneleyecek

featured
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Ekim Ayında İlk Tiyatrosunu Sahneleyecek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Ekim Ayında İlk Tiyatrosunu Sahneleyecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Şehir Tiyatrosu ekim ayında oyunlarını sahnelemeye başlayacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2021 Eylül Ayı Dönem Toplantısı’nın 2’nci Birleşimi, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ’ın başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Birleşimde, Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet verecek Şehir Tiyatrosu’nun ekim ayında oyunlarını sahnelemeye başlayacağı açıklandı. Oyunlar, Onat Kutlar Tiyatro Salonu başta olmak üzere Gaziantep Üniversitesi AKS ve Mavera salonlarında sahnelenecek. Her oyunda salonun ilk iki sırası davetiyeyle katılması ön görülen belediye ve üniversite protokolü için ayrılırken prömiyer, gala gösterileri, belediyenin yaptığı şenlik, festival ve özel günlerdeki gösteriler ise ücretsiz olarak vatandaşa sunulacak. Bunun yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, diğer büyükşehir belediyelerine göre belirlediği ücret tarifeleriyle vatandaşa en uygun koşulları sağlayacak. Gaziantep Haber

“GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’E BAĞLI ŞEHİR TİYATROSU EN UYGUN ÜCRET TARİFESİNE SAHİP OLACAK”

Konu hakkında açıklamada bulunan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, şunları kaydetti: “İstanbul Büyükşehir Belediyesi veya diğer büyükşehir belediyelerinde hizmet veren şehir tiyatrolarıyla görüşülerek ekim ayında faaliyete geçecek Şehir Tiyatrosu’nun ücret tarifeleri görüşüldü. Yapılan istişarelerin ardından Gaziantep Büyükşehir, en uygun ücret tarifeleriyle Gazi şehirlileri tiyatroyla buluşturacak. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Sağlık Haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Ekim Ayında İlk Tiyatrosunu Sahneleyecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin