Büyükşehir Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı süper ligde

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

büyükşehir-basketbolTürkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde başarılı bir sezon geçiren ve ligin son maçında lider Bağcılar Belediyesi’ni 47-55 yenerek rövanşı alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı adını süper lige yazdırdı.

Ligin son maçında İstanbul’da lideri yenerek sezonu glibiyetle, aynı zamanda iki kupayla kapatan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da büyük sevinç yaşanırken, Kulüp Başkanı Osman Toprak, engelli basketbol takımıyla gurur duyduklarını açıkladı.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının ligi 49 puanla 2. Sırada tamamladığını, yeni sezonda takmın Süper Lig’de mücadele edeceğini hatırlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak, “Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanımız Sayın Fatma Şahin’in ve bizlerin engelliler konusunda ne kadar hassas olduğumuzu biliyorsunuz. Kulüp bünyemizde bir çok branş olmasına rağmen bizim için en önemli, gurur duyduğumuz takım engelli basketbol takımımızdır. Lig öncesi katıldıkları önemli turnuvayı namağlup tamamlayıp sezona kupayla başladılar. Ligde başarılı bir sezon geçirerek 26 maçta 23 galibiyet elde ettiler. Aynı zamanda ligde en fazla sayı atıp, en az sayı yiyen takım ünvanı Büyükşehir Belediyespor’da. Liderin bir puan gerisinde 49 puanla sezonu ikinci sırada tamamlayıp, Süper Lige adını yazdıran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, hem bizlerin, hem de Gaziantep’in gurur kaynadığı olmuştur. Bu başarıda emeği olan koordinatörümüz Ramazan Taşkın’ı, antrenörümüz Muharrem Karakafa’yı, tüm sporcularla birlikte emeği bulunan herkesi tebrik ediyorum. Süper Lig Gaziantep’e ve Büyükşehir Belediyespor’a hayırlı olsun” dedi.

engelli-basketbolSÜPER LİG İÇİN İYİ BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ

Büyükşehir Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı süper ligde

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un Süper Lig’de asansör takım konumunda olmayacağını vurgulayan Kulüp Başkanı Osman Toprak, “Süper Lige çıkmak, Süper Ligde mücadele etmek bizim için çok önemli. Asıl önemli olan ise Süper Lig’de tutunmak, sıkıntı yaşamadan sezonu en iyi yerde tamamlamak. Bunun için teknik ekiple birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Elimizde iyi bir kadro var. Sadece bu kadrodaki eksikleri  tamamlayacağız. Yeni sezon öncesi iyi bir kadro oluşturup, Süper Ligde aldığı galibiyetle adından övgüyle söz ettiren bir Gaziantep Büyükşehir Belediyespor göreceksiniz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Büyükşehir Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı süper ligde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin