Büyükşehir’den Kadın Çalışanlar İçin “Kreş” Müjdesi!

featured
Büyükşehir’den Kadın Çalışanlar İçin “Kreş” Müjdesi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir’den Kadın Çalışanlar İçin “Kreş” Müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) iş birliğinde Türkiye’nin en büyük sanayi bölgesi olan OSB’de hem poliklinik hizmeti ve acil müdahalelerin yapılacağı bir tesis hem de kadın işçilerin gün içindeki yoğun temposunu bir nebze de olsa rahatlatmak adına kreş yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2021 Mart Ayı Dönem Toplantısı’nın Birinci Birleşimi Büyükşehir Konferans Salonu’nda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak’ın başkanlığında toplandı. Bileşimde Türkiye’nin en büyük sanayi sahası olan OSB’nin sağlık ihtiyaçlarına önemli oranda destek verecek sağlık tesisi protokolü için ilk adım atıldı. Öte yandan kadın işçilerin sanayideki yoğun temposunu gündelik yaşamına dokunarak bir nebze de olsa rahatlatmak için Büyükşehir Belediyesi ve OSB iş birliğinde OSB’nin içerisine kreş inşa edilecek.

TOPRAK: OSB’NİN SAĞLIK TESİSİ İHTİYACI GİDERİLECEK

Büyükşehir’den Kadın Çalışanlar İçin “Kreş” Müjdesi!

Meclis’te açıklamada bulunan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak şunları söyledi: “Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahibiz. Maalesef olası tedavilere yanıt verecek bir tesis, sanayi bölgemizde bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile OSB’ye bir ziyaretimiz oldu. OSB iş birliğinde bölgede poliklinik hizmeti ve acil müdahalelerin yapılacağı bir tesisi hayata geçirme kararı alındı.”

“KREŞ, 8 DERSLİKTEN OLUŞACAK”

Çalışan kadınların yaşamını rahatlatmak adına OSB’de kreş hizmeti verileceğinin müjdesini veren Toprak, “OSB, arsayı temin edecek. Büyükşehir de kreş inşaatını yapıp işletmesini yapacak. Kreş, 8 derslikten oluşacak” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Büyükşehir’den Kadın Çalışanlar İçin “Kreş” Müjdesi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin