ÇAĞDAŞ BİLGİ KOLEJİ YILBAŞINI KUTLADI!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇAĞDAŞ BİLGİ KOLEJİ YILBAŞINI KUTLADI! Özel Çağdaş Bilgi Koleji öğrencileri, İlkokul ve Ortaokul öğretmenlerinin katkıları ile düzenlenen yılbaşı partisinde doyasıya eğlendi.


İlkokul müdürü Hamdi OKKIRAN parti başlamadan önce yaptığı konuşmada  “Henüz küçük olmanıza rağmen beni ve söylediklerimi çok iyi anlayacağınızı biliyorum. Önünüzde koca bir yıl var, her gelen yıl sizlere ve yaşamınıza birçok güzellikler getirsin. Geçirmiş olduğunuz bu yılda her şeyi bir kenara bırakarak; önümüzdeki yılın, sizlerin ve tüm sevdiklerinizin mutlu olmasını dileyerek geçirmenizi isterim. Okuldaki derslerinizde ve hedeflerinizde her yılın sizler için başarı getirmesini dilerim. Hepinize mutlu yıllar diliyorum ”dedi.

Okul toplantı salonunda düzenlenen partide öğrenciler ve öğretmenler bir araya gelerek yeni yıla girmenin mutluluğunu birlikte paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÇAĞDAŞ BİLGİ KOLEJİ YILBAŞINI KUTLADI!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin