CAMİNİN MUSLUKLARINI ÇALDILAR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CAMİNİN MUSLUKLARINI ÇALDILAR Gaziantep Karşıyaka semtinde Hz. Ömer(r.a) Merkez  Cami’inde yatsı namazından sonra bu kadarda olmaz dedirten hırsızlık olayı yaşandı.

Gaziantep Şehitkâmil merkez ilçesi Karşıyaka Hz. Ömer(r.a) Merkez camisinin yatsı namazından sonra tuvaletlerin muslukları çalındı. Yatsı nazmından sonra başlayan Kur-an’i Kerim dersi dolayısıyla açık kalan camii tuvaletini kimliği belirsiz kişi ve ya kişilerce muslukları söküldü. Tuvalete gelen cemaat şaşkınlık içerisinde kaldı. Camii cemaati “Bunların hiç Allah korkusu yok mu? O muslukların topu para olsa ne olur, bunlara tenezzül ediyorlar. İnsanlık ne hale gelmiş anlamıyoruz” diye konuştular. Camide güvenlik kameralarının tuvaleti gösteren kameranın üstünü kuşların konmasıyla sebebiyle kameranın görüş açışsı değişerek giren şahıslar yakalanamadılar.

Caminin musluklarını çalan hırsızların muslukları ne yapacağı merak konusu oldu. Kameranın çalışmaması üzerine hırsızların kimlikleri belirlenemedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CAMİNİN MUSLUKLARINI ÇALDILAR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin