Canpolat: “Kadınlarımıza Sahip Çıkmak Geleceğimize Çıkmaktır!”

featured
Canpolat: "Kadınlarımıza Sahip Çıkmak Geleceğimize Çıkmaktır!"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Canpolat: “Kadınlarımıza Sahip Çıkmak Geleceğimize Çıkmaktır!”

Gaziantep MHP Kadın Kolları Başkanı Özlem Canpolat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Canpolat mesajında:

“Ailenin ve toplumun temel taşı, kültürümüzün güzide temsilcisi kadınlarımız hayatımızın her alanına dokunmaktadır. Elinin değdiği her yeri güzelleştiren, varlığıyla topluma can veren kadınlarımızın değeri bir gün değil her gün bilinmelidir. Türk kültürü yüzyıllarca kadını, ailenin ve toplumun merkezi olarak tanımlamıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir.” Diyerek kadının dünya üzerindeki ehemmiyetine vurgu yapmıştır. Çünkü kadın annedir, kadın yuvadır, kadın gelecektir. Kadınlarımıza sahip çıkmak geleceğimize sahip çıkmaktır. Kadın toplumun aynası, geleceğimizin ümididir. Asırlardır kadınlarımızın adı azim, mücadele, fedakarlık ve cefakarlıklarla anılmıştır.

Canpolat: “Kadınlarımıza Sahip Çıkmak Geleceğimize Çıkmaktır!”

Türk kadını kahramanlıklara imza atan, devlet ebed müddet, millet-i ebed anlayışına emek ve gün veren iradenin adı olmuştur.  Türk kadını, söz konusu vatan olduğunda; “bebem anasız büyür de vatansız büyümez” diye cepheye koşan  Nene Hatun’dur, Söz konusu mücadele olduğunda; “benim kanım sizinkinden daha mı şirindir” diyen Yirik Fatma’dır. Son yıllarda artan kadın cinayetleri, kadınlarımızın maruz kaldığı çeşitli işkenceler kadınlarımıza verilen hak ve özgürlüklerin genişletilmesini elzem bir hale getirmiştir. Sözde kadın hakları savunuculuğu yapan hain siyasi örgütler, kadın cinayetlerini ve kadınlarımızın maruz kaldığı durumları çirkin siyaset propagandaları olarak kullanmaktadırlar.  Pkk terör örgütü tarafından haince şehit edilen kahraman Türk kadınlarını bu millet unutmayacaktır.

Hain terör örgütünün Diyarbakır’da katlettiği şehit Öğretmen Neşe Alten’i,  Bitlis’te katlettiği şehit öğretmen Betül Tekin’i, Batman’da katlettiği şehit  öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ı;  Mardin’nin Midyat ilçesinde pkklı hainlerin bomba yüklü araçla düzenledikleri saldırıda şehit edilen iki kadın polisimiz Nefize Özsoy ve Şerife Özden’i;  15 Temmuz gecesi hain fetö terör örgütü tarafından şehit edilen kadın kahramanlarımızı unutmayacağız. Aynı zamanda hain terör örgütleri tarafından evladından ayrılmış, gözü yaşlı bırakılmış şehit analarının da acısını yüreğimizde hissediyoruz. Aziz şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun.. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin; “Kadın vatandır, kadın ülkedir, kadın gelecektir, kadın gelecek nesillerin güvencesidir.” Sözünü partimizde düstur kabul ediyoruz.  Bu duygu ve düşüncelerle şanlı tarihimiz boyunca türlü fedakarlıklar göstermiş, geçmişimize kaynak geleceğimize ışık olan bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününü en kalbi duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Canpolat: “Kadınlarımıza Sahip Çıkmak Geleceğimize Çıkmaktır!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin