Çerçi Yükündekini Satar…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çerçi Yükündekini Satar...MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt, Hüseyin Çelik’in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine büyük tepki gösterdi.  Kurt, “ Çerçi yükündeki satar” diyerek Çelik’e sert ifadelerle yüklendi.

MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt, yaptığı açıklamada Hüseyin Çelik’in sözlerinin üzüntü verici olduğunu dile getirdi. Kurt, “Hüseyin Çelik’e sormak lazım. Yükünüzü hiç kontrol ettiniz mi?  Aynanın karşısına geçtiğiniz de yükünüzün ne olduğunu net olarak görürsünüz. Kendinizce leş kokan ifadelerinizle muhatap edinmek istediğiniz bilge lider büyük devlet adamı Dr. Devlet Bahçeli’dir. Edep yoksunlarını, kandil ve kandil işbirlikçilerini asla muhatap almamız hele hele sehven meclis çatısı altında bulunup BOP talimatı ile yaşayan Kandil özlemiyle tutuşanları asla muhatap almamız mümkün değildir. Liderimizi eleştirenler haddini iyi bilmelidirler ki büyük devlet adamı Dr.Devlet Bahçeli Türk Dünyası’nın Bilge lideridir. 11 yıllık süreçte cennet vatanımızın cehenneme dönüştürülmesini engelleyen ve kıyamet kopmasını engelleyen  yine Bilge lider Devlet Bahçeli’dir.  Hüseyin Çelik, bu gidişatla ve üslupsuz bir siyasi anlayışla devam ederse yeryüzünde kendisine cehennem yakındır. Sabrımızın tükendiği “ya sabır” çektiğimiz iyi bilinsin isteriz.

MHP’NİN TARİHİNDE BÖLÜCÜLÜK VE PAZARLIK YOKTUR

Milliyetçi Hareket Partisine gönül verenleri yüzde beşle değerlendirmek Hüseyin Çelik’in haddi değildir. Milliyetçi Hareket Partisinin 40 yıllık geçmişinde bölücülük, bölünmeye yardım etme, teröristle kol kola gezme ve pazarlık yoktur. Bu hadsiz açıklamayı yapan zat kendine ve geçmişlerine baksın, ders çıkarsın. Milliyetçi Hareket Partisi’nin tarihinde vatan, millet, insan kısaca Allah sevgisi vardır. MHP hiçbir zaman demokrasiden adaletten vazgeçmemiştir. Ne hazindir ki Van’da seçilme şansı bulamayan bu zatın gazi şehrimizde seçilmesi üzüntü vericidir. Gazi Şehrin gaziliğini bilmeyen, havasını teneffüs etmeyen biri bu şehre yakışmamaktadır. Gaziantep halkının artık gözünü açarak bu kendini bilmezlere, bölücülere ülkeyi peşkeş çekenlere prim vermemesi gerekir. Bizce bilinmektedir ki Türk kimliği dışında birçok kimliğe hayranlıklarının olduğunu ve hayal emellerine hizmet ettikleri bilinmektedir.

Ayrıca son günlerde CHP ve MHP ittifakı söylemlerini ortaya atanların aklına kargalar bile güler. Benzeri iftiralar geçmiş seçimlerde helikopterlerle atılan broşürlerde de OY VER MHP’YE GİTSİN CHP’YE, OY VER CHP’YE GİTSİN MHP’YE sloganı ve broşürleriyle görülmüştür. AKP-BDP ve CHP aynı bostanın ürünleridir. Karaman’ın koyunu çıktı AKP’nin oyunu, torba yasada yapılan işbirliği bunun ispatıdır. Böyle bir ittifak asla söz konusu değildir ve olamaz. Güzide ülkemizde yapılan tahribatların tadilatı için MHP iktidarına talibiz. Tabii ki büyük Türk milletinin teveccühü, dostlarımızın gayreti ve yüce Allah’ın takdiriyle.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çerçi Yükündekini Satar…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin