CERGİBOZANLAR Karataş’ta -4 Şubesini Hizmete Açtı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CERGİBOZANLAR Karataş’ta -4 Şubesini Hizmete AçtıMarket sektörünün ileri gelen isimlerinden CERGİBOZANLAR, Karataş-4 şubesini Gazianteplilerin katılımı ile hizmete açtı.

İpekyolu PERDER Derneği üyesi Cergibozanlar kendi sektöründe büyük bir hızla büyümeye devam ediyor. Karataş 4. Şubesi 1000 metrekarelik alanda 16 personeli ile Gazianteplilere hizmet verecek.

Açılışa Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)Gaziantep Başkanı Kurt Ali Kılçık, Cergibozanlar Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Cergibozan, PERDER Gaziantep Şube Başkanı ve Cergibozanlar Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Cergibozan, Cergibozanlar market çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şahinbey kaymakamı Uğur Turan yaptığı açılış konuşmasında “Gaziantep’in markası haline gelen Cergibozanlar’ın hizmette sınır tanımadığını ve hizmetlerine her geçen gün hızla büyüyerek devam ettiğini görüyoruz. Allah bu hizmetlerinin karşılığını verecektir. Gaziantep’e hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

CERGİBOZANLAR Karataş’ta -4 Şubesini Hizmete AçtıCergibozanlar Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Cergibozan müşterilerin memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir diyerek hizmeti müşterinin ayağına götürmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Açılış kurdelasının kesilmesinden sonra marketi gezen konuklar yeni mağazanın ürün çeşitliliğine dikkat çekerek alışveriş yaptı. İkramların ardından konuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Yaşar Cergibozan önümüzdeki dönemde yeni mağazalarında hizmete açılacağı sinyalini verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CERGİBOZANLAR Karataş’ta -4 Şubesini Hizmete Açtı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin