Cerityapan Sosyal Tesisi Hizmete Hazır

featured
Cerityapan Sosyal Tesisi Hizmete Hazır
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cerityapan Sosyal Tesisi Hizmete Hazır

Şehitkamil Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Cerityeniyapan Mahallesi’nde yapımına başladığı sosyal tesisin inşaat çalışmalarını tamamlayarak hizmete hazır hale getirdi. Sosyal tesisin tamamlanmasıyla birlikte mahallede yaşanan taziye yeri sıkıntısı çözülmüş oldu.

Bugüne kadar birçok kırsal mahalleye önemli yatırımlar yapan Şehitkamil Belediyesi, son olarak Cerityeniyapan Mahallesi’ndeki sosyal tesisi tamamladı ve mahalle sakinlerinin kullanabileceği hale getirdi. Kısa sürede yapımı tamamlanan sosyal tesis, mahalleliyi sevindirdi. Toplam 503 metrekare büyüklüğünde 2 katlı olarak inşa edilen Cerityeniyapan Sosyal Tesisi içerisinde; 2 bay 2 bayan taziye evi, mutfak, yemekhane, mescit, WC ve abdest alma yerleri bulunuyor.

ÇOK GÜZEL BİR SOSYAL TESİS YAPILDI

Yapılan sosyal tesisten dolayı mahalle adına teşekkür eden Cerityeniyapan Mahalle Muhtarı Adnan Aslanoğlu, “Allah, razı olsun Başkanımızdan. Mahallemizi ziyaret ettiklerinde kendisinden bir sosyal tesis yapmaları konusunda ricada bulunmuştuk. Sağ olsun Başkanımız da bizim bu isteğimizi kırmayarak, sosyal tesisin yapılması konusunda söz vermişti. Yapılan incelemeler sonucunda geçtiğimiz aylarda sosyal tesisin yapımına başlandı ve çok kısa bir süre içerisinde tamamlandı. Daha önce taziye olduğu zaman yer konusunda sıkıntı yaşıyorduk. Sağ olsun belediyemiz, her zaman taziye çadırı gönderiyordu fakat kış aylarında büyük sıkıntılar yaşanıyordu. Ama şimdi sosyal tesisimiz tamamlandı. Çok güzel bir sosyal tesis yapıldı. Vatandaşlarımız, taziyeleri olduğu zaman gönül rahatlığıyla kullanabilecekler. Hizmetlerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cerityapan Sosyal Tesisi Hizmete Hazır

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin