CEZALI DURUMA DÜŞMEMEK İÇİN SON GÜN 31 MAYIS

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CEZALI DURUMA DÜŞMEMEK İÇİN SON GÜN 31 MAYISŞehitkamil Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri konusunda vatandaşları uyardı. Ödemelerin 31 Mayıs 2014 mesai bitimine kadar nakit, kredi kartı, posta, banka ve online olarak yapılabileceği belirtildi.

VATANDAŞLARIMIZ İNTERNET ÜZERİNDEN ÖDEME YAPABİLECEK

CEZALI DURUMA DÜŞMEMEK İÇİN SON GÜN 31 MAYIS

Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri 31 Mayıs 2014 tarihinde sona eriyor. Şehitkamil Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada vatandaşlar, vergilerin zamanında ödenmesi konusunda uyarıldı.  Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşların vergisini tüm teknolojik imkanları kullanarak tahsil ettiklerini söyledi. Veznelerde sıra oluşmaması için bazı tedbirler aldıklarını belirten Başkan Fadıloğlu, “Mükellefler vergilerini belediyedeki veznemizden nakit ve kredi kartıyla, Tapu Kadastro Müdürlüğündeki ek veznemizden ise nakit olarak yatırabileceklerdir. Ayrıca çeşitli nedenlerle belediyeye gelemeyen vatandaşlarımız içinde gerekli kolaylıkları sağlıyoruz. Belediyemize gelemeyen mükelleflerimiz, 31 Mayıs 2014 tarihi mesai bitimine kadar, Vakıfbank Iban No: TR 380001500158007293599881 nolu hesaba, Posta Çek No: 483435 nolu posta hesaba, Belediye vezneleri vewww.sehitkamil.bel.tr adresinden online olarak ta vergi ödemeleri tahsil edilmektedir” dedi.

VATANDAŞLARIMIZDAN DUYARLILIK BEKLİYORUZ

Başkan Fadıloğlu, vergi ödemeleri konusunda mükelleflere sundukları alternatif ödeme şekillerinin tahsilât oranını olumlu yönde etkilediğine de dikkat çekerek, “Belediyemiz gelirlerinin artması elbette vatandaşlarımızın ödeyeceği vergilerle doğru orantılıdır. Bu konuda vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. Vergisini zamanında ödeyen vatandaşlarımıza da şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

EMLAK VERGİMİZİ ERKENDEN ÖDEYEREK SIKINTI YAŞAMAKTAN KURTULDUK

Emlak vergisini erkenden ödemeye gelen vatandaşlar ise, “Emlak vergisinde son gün 31 Mayıs olduğu için bizlerde 4 gün öncesinden gelip vergimizi ödedik. Ödemelerde de herhangi bir sorun yaşamadık. Memur arkadaşlarımız işlemlerimizi hızlı bir şekilde yapmaya gayret gösteriyor. Diğer vatandaşlarımızı da vergilerini erkenden ödemelerini talep ediyoruz. Vergilerimizi erkenden ödediğimiz için hem izdihama yol açmıyoruz hem de sıkıntı yaşamıyoruz. Bu konuda bizlere yardımcı olan Şehitkamil Belediyemize ve buradaki memur arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CEZALI DURUMA DÜŞMEMEK İÇİN SON GÜN 31 MAYIS

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin