CHP’DEN BARO ZİYARETİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’DEN BARO ZİYARETİCumhuriyet Halk Partisi(CHP) Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Halil Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce seçilen Gaziantep Baro Başkanı Avukat Ali Elibol ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Halil Özdemir , göreve gelen Ali Elibol ve yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. Avukatlık mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu, ülkemizde avukatların kolay yetişmediğini belirten Özdemir,  avukatlık yapan insanların birçoğunun gelecek kaygısı taşıdığı bu tür sorunlara acilen bir çözüm getirilmesi gerektiğini vurguladı. Özdemir, yaptım oldu mantığıyla Türkiye’nin yönetilmesinin yanlışlığına dikkat çekerek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim iktidarımız çok farklı olacak. AKP’nin yaptığı gibi yaptım oldu mantığıyla ülke yönetmeyeceğiz. İstişare halinde olacağız. Sivil toplum kuruluşları, demokratik kitle örgütleri, sendikalar ve bütün halkla beraber yöneteceğiz. Sosyal devlet olgusunu tam anlamıyla uygulayacağız.”

DEMOKRASİ ÖZÜMSENMELİ

Gaziantep Baro Başkanı Avukat Ali Elibol da ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür etti. Elibol, avukatların alanlarının tüm sosyal alanlar olduğuna dikkat çekerek, şöyle konuştu: “Yargı erkinin sivil kanadı barolardır. Bir avukatın olmazsa olmazlarından ilki demokrasiyi özümsemesi gerekir, ikincisi evrensel hukuk kurallarına bağlı kalmalı, üçüncüsü ise insanın temel hak ve özgürlüklerine inanmalıdır. Bu üç temel özellik bütün avukatlarda olmalıdır. Bu ilkelerden herhangi birinin ihlali durumunda gerekli muhalefet gösterilmelidir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’DEN BARO ZİYARETİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin