CHP Aday tanıtımına yoğun ilgi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
CHP’nin milletvekili aday tanıtım toplantısına milletvekili adayları il ve ilçe teşkilatları ve çok sayıda CHP’li katıldı.
Partililerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında CHP’liler tam kadro katıldı.

Gençlik Kolları üyelerinin de yer aldığı toplantıda konuşan CHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Doğan, 1 Kasım seçimlerinden başarıyla çıkmak istediklerini belirterek CHP’nin köklü, mesnetli bir parti olduğunu söyledi.
CHP’nin yeniden güçleneceğini, eski gücüne kavuşacağına inandığını belirten Doğan, “Bunun sebebine gelince, CHP mevsimlik bir parti değildir. CHP, köklü, mesnetli bir partidir. 1923’lerde kurulan bir partidir. CHP her türlü haksızlığa ve aldatmaya karşı çıkan bir partidir.” ifadelerini kullandı.

“AYAĞA KALKACAĞIZ”
CHP’nin Gaziantep milletvekili adayları özel bir restoranda gerçekleştirilen törenle tanıtıldı.
CHP’nin seçim şarkısı eşliğinde adaylar, anons edilerek, tek tek platforma çağrıldı. CHP’nin seçim müziği eşliğinde sahneye çıkan adaylar, katılımcılara el salladı. Programda konuşan CHP Gaziantep birinci sıra Milletvekili adayı olan Akif Ekici, “Bize verdiğiniz her görevi yerine getirmeye hazırız. Partimiz için yapılması gereken her türlü hazırlığı tamamladık. Geriye tek bir şey kalıyor mahalleye gitmek, köye gitmek, insana gitmek. Bu yolda siz bizi yönlendireceksiniz. 1 Kasım’a kadar, komşunuza, yakınınıza, aile dostunuza, ulaşabildiğiniz her yere ulaşalım. Bir oy bir oydur diyerek çalışalım. Bu çalışmayı sürdürürsek başarılı sonuçlar elde ederiz” dedi. CHP Gaziantep ikinci sıra Milletvekili Adayı olan ‘’İnce Memed’’ lakaplı Mehmet Gökdağ ise salondakilere hitaben “Ayağa kalkacağız hanımefendiler, beyefendiler, çocuklar ayağa kalkacağız. 1 Kasım’da Cumhuriyet Halk Partisinin o yiğit Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ‘Başbakan’ yapmak için kapı kapı dolaşmalısınız” diye konuştu.

CHP’nin Gaziantep’teki milletvekili aday listesi;

Akif Ekici, Mehmet Gökdağ, Ali Peri, Coşkun Özkaya, Naci Kılıç, Hasan Şahin, Adile Merve Altınbaş, Fatma Kılıç, Mehmet Turan Gündoğdu, Cemal Çankaya, Hakan Korkmaz, Hasan

gaziantep-chp

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP Aday tanıtımına yoğun ilgi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin