CHP Gaziantep’te 3 Gün Kamp Kuracak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Gaziantep’te 3 Gün Kamp Kuracak

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanlığı Haziran ayı içerisinde çok önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Girişken, Vijdan Taşdemir Aktaş, Hacı Mehmet Taşdelen geçtiğimiz günlerde bir dizi görüşmeler yapmak üzere CHP Genel Merkezine gittiler.

CHP Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan ile birlikte önce CHP Meclis Grup toplantısına katılan İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar başkanlığındaki İl Yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ile Oğuz Kaan Salıcı’yı ziyaret ederek göreve başladıkları günden bugüne gerçekleştirilen faaliyetleri anlatıp, önümüzdeki günlerde Gaziantep’te gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları Toplantısı hakkında istişarelerde bulundular. CHP Gaziantep’te 3 Gün Kamp Kuracak

CHP Gaziantep'te 3 Gün Kamp Kuracak

Kılıçdaroğlu ve 250 Belediye Başkanı Gaziantep’e Gelecek

Genel Merkez, CHP’nin iktidar olması halinde uygulayacağı yerel yönetim politikalarını gözden geçirmek üzere Gaziantep’te 3 gün sürecek kamp yapacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve diğer MYK üyeleriyle birlikte aralarında Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Tunç Soyer ve Zeydan Karalar’ın da olduğu CHP’li 250 belediye başkanı Gaziantep’teki çalıştaya katılacak. 18-19-20 Haziran’da gerçekleştirilecek çalıştay, her an olabilecek bir erken seçim için de hazırlık anlamında.

CHP Gaziantep'te 3 Gün Kamp Kuracak

Yapılacak çalıştay hakkında bilgi veren CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar “ Gaziantep olarak çok önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerçekleşecek toplantı hem örgütümüze büyük ölçüde moral ve dinamizm hem de şehrimize katkı sağlayacaktır. Bu vesile ile Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı ve Sayın Seyit Torun başta olmak üzere toplantının ilimizde gerçekleşmesi talebini onaylayan tüm MYK Üyelerimize CHP Gaziantep İl Örgütü adına teşekkürlerimi sunarım. Böylesine kritik bir toplantının Gaziantep’te yapılması sayın Genel Başkanımızın Gaziantep’e verdiği önemi göstermektedir. Bizlerde sayın Genel Başkanımızın güvenini boşa çıkartmayarak Gaziantep’te partimizi tekrar eski başarılı günlerine hep birlikte taşıyacağız.

Çalıştay yerel yönetimler, eski belediye başkanları, bu konuda çalışmalar yapan akademisyenler ve sivil toplum örgütlerinin görüşleri alınarak yapılacak ve çalışmanın ardından CHP’nin Yerel Yönetimler Politikası Belgesi hazırlanacak” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP Gaziantep’te 3 Gün Kamp Kuracak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin