CHP İl Başkanı Uçar “Mehmet Özhaseki Gaflete Düşmüştür”

featured
CHP İl Başkanı Uçar Şehir Hastanesinin Akıbetini Sordu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İl Başkanı Uçar “Mehmet Özhaseki Gaflete Düşmüştür”

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Suriyeli sığınmacılar hakkında Gaziantep’i örnek göstererek Gaziantep Organize Sanayi Bölgesini Suriyelilerin ayakta tuttuğu yönündeki açıklamalarına CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar Twitter hesabından yaptığı açıklamalarla sert tepki gösterdi.

İl Başkanı Uçar 80 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Gaziantep sanayisinin, Gaziantepli girişimci, cesur ve vatansever insanlar tarafından bugünlere başarıyla taşındığının altını çizdiği açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

“AKP’li Mehmet Özhaseki‘nin Suriyeli Sığınmacılar hakkındaki sözleri AKP iktidarının sığınmacılara bakış açısının itirafıdır.

Yıllardır “din kardeşliği” , “Ensar” gibi manevi dünyamız açısından büyük anlam ifade eden duyguları sömüren AKP iktidarı, sığınmacıları ucuz iş gücü olarak gördüğünü tüm kamuoyu önünde itiraf etmiştir.

Sayın Özhaseki’nin Gaziantep sanayisini Suriyeli sığınmacıların ayakta tuttuğu şeklindeki sözleriyle gaflete düşmüştür.

Gaziantep sanayisi bugünlere emekçisinden sanayicisine tüm Gazianteplilerin, yurttaşlarımızın çalışkanlığı ile gelmiştir ve bu sayede ayakta durmaktadır.

Gazianteplilerin onlarca yıllık emeğini yok sayan, Gaziantep gerçeğinden habersiz bu açıklamalar AKP’nin Gaziantep’in ve Türkiye’nin gerçeklerinden ne kadar kopuk olduğunu gözler önüne sermiştir.

Gaziantep sanayisi yaklaşık 80 yıllık köklü bir geçmişe dayanan, kendi öz gücü ile var olan, her geçen gün gelişen ve büyüyen bir yapıdır.

Gaziantep sanayisinin geçmişten bugüne olan gelişiminde Gazianteplilerin girişimci ruha sahip, cesur ve vatansever insanlar olması en önemli etkendir.

Tüm bunları bir tarafa bırakarak Gaziantep sanayisinin ülkemizde geçici koruma statüsünde bulunan Suriyeli sığınmacılar sayesinde ayakta durduğunu söylemek geçmişte ve şimdi bu kenti yöneten herkese hakarettir.

Sayın Özhaseki ve AKP kurmaylarına açıkça çağrımızdır; gelsinler, onlara Gaziantep’i, Gaziantep sanayisini gezdirelim. Gaziantep sanayisini yıllar içinde nasıl kendi öz gücüyle büyüdüğünü ve geliştiğini kendi gözleriyle görsünler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP İl Başkanı Uçar “Mehmet Özhaseki Gaflete Düşmüştür”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin