CHP Şahinbey’de katılım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Şahinbey İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle Şanlıurfa Birecikli Yavuz Ailesi’nden 200 kişi  CHP saflarına katıldı.

CHP’ye geçenlere rozetlerini CHP Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat taktı. Özpolat,  farklı görüşten insanların CHP’de buluştuğunu belirterek, insanın sorunlarına odaklanan, sorun çözüldüğü zaman herkesin mutlu olduğu bir anlayıştan yola çıktıklarını söyledi.

Yerel seçimler öncesi CHP’de hareketli günler yaşanıyor. CHP Şahinbey ilçe Örgütü saha çalışmalarına son sürat devam ediyor. Daha önce farklı siyasi partilere oy veren ve çalışan Şanlıurfa Birecikli olan  Yavuz Ailesi’nden 200 kişi  CHP saflarına katıldı.

Katılım için CHP Şahinbey ilçe Başkanlığı’nda rozet takma töreni düzenlendi. Yüzlerce partilinin katıldığı törende adeta şölen havası yaşandı. Daha önce farklı siyasi partilere oy verdiklerini ifade eden Yavuz Ailesi fertleri bundan sonra CHP saflarında mücadele edeceklerini ve 31 Mart 2019 tarihinde CHP’nin Gaziantep’te ve Türkiye genelinde iktidar olması için çalışacaklarını vurguladılar.

CHP Şahinbey’de katılım

Rozet takam töreninde konuşan CHP Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat da, farklı görüşten insanların CHP’de buluştuğunu belirterek, insanın sorunlarına odaklanan, sorun çözüldüğü zaman herkesin mutlu olduğu bir anlayıştan yola çıktıklarını söyledi.  Özpolat,  CHP olarak, bu ülkenin bütün insanlarını kucakladıklarını kaydetti.

Özpolat , “Bu ülkede yaşıyorsak, aynı havayı teneffüs ediyorsak, o insanları kucaklıyoruz. O insanların düşüncelerine, siyasi görüşlerine saygı gösteriyoruz. Türkiye’nin ve Gaziantep’in çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Sorun, sorunu çözme kapasitesine sahip olanların belli mevkilerde olmamasıdır. Sorunu çözeceğiz, çözmeye kararlıyız. O nedenle halkımızın her kesiminden destek bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP Şahinbey’de katılım

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin