CHP VE DP’den MHP’ye katılım

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
CHP VE DP’den MHP’ye katılımMHP Şehitkâmil Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında; Demokrat Parti, Ak Parti ve CHP’den istifa eden 40 kişi MHP’ye katıldı. CHP’den istifa ederek MHP’ye katılan Mete Büyük Murat, 30 Mart yerel seçimlerinde büyük bir oyun oynandığını söyledi ve  Türk Milletini uyanık olması konusunda uyardı.

Mehteran gösterisi ve dualarla açılan Seçim Koordinasyon Merkezine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, diğer partilerden istifa eden çok sayıda kişi MHP’ne katıldı. Partiye katılan 40 kişinin rozetleri Gaziantep Milletvekili Prof.Dr.E.Semih Yalçın ve parti yöneticileri tarafından katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ederek MHP’ye katılan Mete Büyük Murat, ülkenin Tayyip Erdoğan ve yandaşları tarafından Pennsylvania’dan yandaşı CHP ile birlikte pazarlandığını söyledi. Büyük Murat; “ 30 Mart yerel seçimlerinde büyük bir oyun yapıyorlar. Şanlıurfa’da Fakıbaba’yı kestiler, yerine Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir’i getiriyorlar. Aynı oyunu bugün Şehitkâmil ilçesinde yürütmektedirler. Şehitkamil ilçesinde CHP güçsüz bir aday göstererek, belediyeyi BDP’ye teslim etmek istiyor. Burada amaç Türk Milletini yok etmektir, Türkiye’yi bölmektir. Türk Milleti ve ülkücüler olarak bunun bilincindeyiz ve inşallah 30 Mart sabahı bütün belediyelere üç hilali dikeceğiz” dedi.

CHP VE DP’den MHP’ye katılımŞehitkamil İlçesi Güngördü köyünde ikamet eden ve DP üyesi olan Bayram Ali Kekeş, Zekeriya Kuvvet, İbrahim Halil Kekeş, Mehmet Kekeş, Hüseyin Kekeş, Ramazan Kekeş, Cuma Kekeş, Mehmet Kuvvet, Hayri Kekeş, Osman Kuvvet, Halil Çöl, Ahmet Çöl, Ramazan Çöl, İsmail Çöl, Mehmet Çöl, Mithat Çöl, Yunus Kuvvet, Hayri Kuvvet, Mustafa Kuvvet, Recep Kuvvet, Murat Kellecioğlu, Hakan Tiftik, Erhan Tiftik, Sakıp Kuvvet, Osman Kuvvet, Ünal Kuvvet, Ali Kuvvet, Memik Kekeş, Adem Kekeş, İbrahim Kekeş, Ahmet Çöl, Hakan Tiftik, Demokrat Parti Şehitkamil ikinci başkanı olan Koçak Tekstil sahibi Ekrem Koçak, Ak Parti teşkilatında bulunan esnaflardan, Eyüp Türkan, Cumhuriyet Halk Partisinden Mete Büyük Murat, Mehmet Püsküllü, Hamide Egesoy, Ejder Karalar, Hamza Bilebaz ve Sevda Oca, partilerinden istifa ederek MHP’ne katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP VE DP’den MHP’ye katılım

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin