CHP’DE ÇALIŞMALAR SON SÜRAT

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP'DE ÇALIŞMALAR SON SÜRATCHP Gaziantep İl Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Parti Okulu çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Zübeyde Duran Taşoğlu, Gülten Gül, Şirin Çöçelli, Necla Evedenci, Birsel Çapkan, Beyza Kasapoğlu, İnci Özanka’dan oluşan Eğitime Destek grubu proje kapsamında Şehitkâmil İlçemize bağlı Zülfikar Köyü sakinlerini ziyaret ettiler. Yapılan ziyarette köydeki kadınlarla bir araya gelen grup üyeleri kadınların sorunlarını dinleyerek CHP İktidarında ki çözüm önerilerini dile getirdiler. Köylü kadınlar başlıca sorun olarak kooperatif oluşturmak istediklerini, geçimlerinin tamamıyla tarım ve hayvancılık üzerine olduğunu bu nedenle de en başta artan yakıt ve gübre fiyatlarından dert yandılar. Köy halkı ayrıca okul sorunlarını da hatırlatarak ilköğretim düzeyinden sonra okulla devam etmek isteyen çocuklarının ulaşım sorunları olduğunu, belli bir sayıya gelmeden yetkililerin köye araç tahsis etmediklerini bu nedenle de çocuklarını liseye devam edemediklerini söylediler. Sorunların hepsini dinleyerek not alan grup üyeleri ayrıca köy okulunu ziyaret edip öğrencilere kırtasiye yardımında bulundular. Köylü halkı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip, diğer yetkililerden de sorunları hakkında çözüm beklediklerini ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’DE ÇALIŞMALAR SON SÜRAT

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin