CHP’li Vekilin Genel Kuruldan duyurusu, Astsubaylarda soğuk duş etkisi yarattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Vekil Genel Kuruldan duyurdu: “Torbadan Astsubayların tazminatı çıktı”

Astsubayların tazminatı başka bahara kaldı

Astsubayların tazminatına ilişkin kanun teklifi Milli Savunma Komisyonuna havale edilmedi. Astsubayların büyük bir umutla beklediği tazminatları başka bahara kaldı.

Astsubayların tazminatına ilişkin kanun teklifi Milli Savunma Komisyonuna havale edilmedi. CHP’li vekil Bakan, “Teklif gelsin, gösterge miktarı da artmak suretiyle destek vereceğiz. Ancak komisyona havale etmiyorlar. Kadük kalsın istiyorlar” diyerek tepki gösterdi.

TBMM genel kurulundan Astsubayların tazminatına ilişkin açıklama yapan CHP Milletvekili Murat Bakan; Astsubayların büyük umutlarla beklediği tazminata ilişkin kanun teklifinin Ak Parti ve MHP tarafından meclis genel kuruluna getirilmek istenmediğini söyledi.

ASTSUBAYLARIN HAKKI OLANI VERMİYORLAR

Milletvekili Murat Bakan Genel Kuruldan yaptığı canlı yayında:

“Genel kuruldayım Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulundayım. Buradan tüm astsubaylara, emekli astsubaylara ve görevdeki astsubaylara sesleniyorum. Sizinle ilgili verilen kanun teklifi kabul edilmedi. Kanun teklifi komisyona havale edilmedi. Meclis Başkanlığı, Milli Savunma Komisyonu esas komisyon tali komisyon plan bütçe komisyonları tam tersi olarak havale etmesi gerekiyordu. Bunun kanun teklifini verdik dediler ama kanun kalsın görüşülmesin kadük kalsın görüşülmesin yetişmesin diye havale etmediler. Bakın kaç gün oldu kanun teklifi hepinizin sosyal  medyasına hazırlanan kanun teklifi var yetersiz içeriği de yetersiz. Hakkaniyetsiz, adil değil. Astsubayların hakkı olanı vermiyor. Bu kanun teklifini yetişmesin diye çaba sarf ediyorlar. Genel Kuruldan sesleniyorum, CHP olarak astsubayların arkanızdayız. Tazminat oranı artmak şartıyla bu aileye destek vereceğiz. En azından bu olsun diye. Yetmez diyoruz, fazlasını teklif edeceğiz ama destek vereceğiz.

 İŞKEMBE-İ KÜBRADAN ATIYOR

Bunu gidip işte İsmet Yılmaz  şey diyormuş CHP, İYİ Parti taş koyuyor. Nasıl koyuyor? Böyle bir yalan olur mu? Yalanın büyüğü işkembe-i kübradan atıyor bunu söyleyen. Biz destek veriyoruz. Komisyona havale etmek Meclis Başkanlığının elinde, AK Parti grup başkanının elinde, başkanın havale etmesi lazım ettirmiyorlar. Tazminat miktarı artmak kaydıyla destekliyoruz” dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NDAN ASTSUBAYLARA DESTEK SÖZÜ

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu astsubayların tazminat haklarına ilişkin kanun teklifinin geri çekilmesi üzerine sosyal medya hesabından, “Yıllardır Astsubaylara tazminatları ile ilgili sözler verdiler ve tutmadılar. Bay Kemal küçük büyük demeden, her şeyi takip eder, çözümü bilir. Sen merak etme kahraman Astsubayım, görev tazminatınızı hak ettiğiniz oranda vereceğim, sizlere de baharlar gelecek” diyerek astsubaylara destek verdi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

CHP'li Vekilin Genel Kuruldan duyurusu, Astsubaylarda soğuk duş etkisi yarattı

0
mutlu
Mutlu
2
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
3
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’li Vekilin Genel Kuruldan duyurusu, Astsubaylarda soğuk duş etkisi yarattı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin