ÇİMKO NARLI ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇİMKO NARLI ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTUSANKO Holding’in inşaat sektöründeki yatırımı Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş. Narlı Çimento Fabrikası çalışanları, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun ev sahipliğinde Narlı’da düzenlenen iftar yemeğine, Pazarcık Kaymakamı Mustafa Sarıkaya, Belediye Başkanı Kamil Dalkara, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Sel, Cumhuriyet Savcısı Muhammet İnan, Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen Ulaş Birdane, Komanda Bölük Komutanı Üsteğmen Osman Özboz, Müftü Mehmet Çınar, Kahramanmaraş SGK İl Müdürü Mehmet Şahin, Bilim, Teknoloji ve Sanayi İl Müdürü Nesih Tanrıverdi, Narlı Belediye Başkanı Metin Ergücen, Çimko Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özkök, Sanko Holding Mali Koordinatörü İhsan Akyol, Sanko Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Alaaddin Coşkun, mahalle muhtarları ve çalışanlar katıldı.

Masaları dolaşarak konuklarına hoş geldiniz diyen Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı konuşmada Türkiye’nin hassas bir dönemden geçtiğini belirterek, “Tarih boyunca etle tırnak gibi kaynaşan milletimizin, huzur ve güveni bozmak isteyenlere prim vermemesi gerekir” dedi.

Konuşmaların ardından 10, 15, 20 ve üzeri sürede kurumda çalışanlara plaket verildi, yapılan çekilişi kazanan çalışanlara yarım ve tam altın armağan edildi.

ÇİMKO NARLI ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÇİMKO NARLI ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin