Çocuk Sanat Merkezi’ndeki yaz kurslarına yoğun ilgi

featured
Çocuk Sanat Merkezi'ndeki yaz kurslarına yoğun ilgi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çocuk Sanat Merkezi’ndeki yaz kurslarına yoğun ilgi

Çocuk Sanat Merkezi’nin yaz kursu etkinliklerinde 7 ile 16 yaş arasındaki çocuklar, kültür ve sanat gibi birçok içeriğin yer aldığı atölyelerde ilgi alanlarına giren kurslara katılarak yeteneklerini keşfediyor. Yaz boyunca sürecek olan öğretici ve eğlenceli kurslarda, resim, mozaik, ebru, el sanatları, tasarım, seramik, bağlama, gitar, piyano, keman, ritim, drama ve yöresel halk oyunları konularında çocuklara yönelik eğitimler veriliyor. Kültür, sanat ve bilim gibi içeriğin yer aldığı yaz kursları, Gaziantep Çocuk Sanat Merkezi’nin yanı sıra Oyun ve Oyuncak Müzesi, Hamam Müzesi, Güvenevler Çocuk Kütüphanesi, Merkez Çocuk Kütüphanesi, Hasan Celal Güzel Çocuk Kütüphanesi, Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça Çocuk Kütüphanesi, Gaziantep Sanat Merkezi, Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi, Deneyap Teknoloji Atölyeleri’nde çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Çocuklar, yaz tatilinde hem eğleniyor hem de öğreniyor

Geçen dönem resim atölyesinde eğitim alan 14 yaşındaki Ecrin Eda Aşkın, “Piyano eğitimi almak için geldim. Özellikle de yaz tatilimde uzun bir süre boş olarak zamanımı geçireceğim için buraya geliyorum. Hem de burada zaman güzel oluyor, zaten burayı resimden tanımıştım” dedi.

Yaz kurslarına ilk kez katılarak gitar eğitimi alan Deniz Avcı ise, yaz tatilini değerlendirmek için güzel bir etkinlik olduğunu belirtti.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çocuk Sanat Merkezi’ndeki yaz kurslarına yoğun ilgi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin