ÇOCUKLAR OĞUZELİ BELEDİYESİNE KONUK OLDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇOCUKLAR OĞUZELİ BELEDİYESİNE KONUK OLDUOğuzeli Yeşildere İlköğretim Okulu Müdürü ve öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin’i makamında ziyaret ettiler.

Başkanlık makamına oturan öğrenci Döne Güneş, isteklerini tek tek sıralarken, başkan olması halinde yapacaklarını anlattı.

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ise, imkânlar dâhilinde istekleri yerine getireceklerini söyledi. Oğuzeli, Yeşildere İlköğretim Okulu Müdürü, Rehber Öğretmen ve öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin’i ziyaret ettiler.

Başkanlık koltuğuna oturan öğrenci Döne Güneş, okullarının bahçe düzenlemesi yapılması konusunda talepte bulundu. Ayrıca başkanlık koltuğuna oturan Döne Güneş Fen İşleri Müdürünü çağırarak okullarla alakalı imar komisyonu kurulmasını istedi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm yurtta olduğu gibi Oğuzeli’nde de büyük bir coşku ile kutladıklarını belirtti. Öztekin, şunları söyledi:

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, çocuklarımızın geleceğin idarecileri olarak ne kadar büyük önem taşıdığını bir kez daha anımsıyoruz. Onları geleceğe iyi hazırlamanın, aslında kendi geleceğimize, ülkemizin geleceğine katkıda bulunmak anlamına geldiğini yüreğimizde hissediyoruz. Bu nedenle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutladığımız 23 Nisan’ın taşıdığı simgesel değer ve anlamlara sahip çıkmalıyız. Çocukların yeteneklerinin geliştirilmesi, sorunlarına çözüm bulunabilmesi, umutlarının canlı tutulabilmesi ve geleceğine yön verecek güçte bireyler olarak, toplumsal yaşamda yer alabilmeleri konusunda Oğuzeli Belediyesi olarak her zaman elimizden geleni yapacağız. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yürekten kutluyor, gelecekte başarılar diliyorum” dedi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin kendisini ziyaret eden ilköğretim öğrencilerine kol saati hediye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÇOCUKLAR OĞUZELİ BELEDİYESİNE KONUK OLDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin