ÇOCUKLAR ÖLÜME MEYDAN OKUYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇOCUKLAR ÖLÜME MEYDAN OKUYORSon günlerde aniden bastıran sıcaklar bunaltırken, su parklarına ve denize gidemeyen çocuklar her türlü tehlikeye rağmen belediyelerin süs havuzlarında serinlemeye çalışıyor.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcaklıkların kendini iyiden iyiye hissettirmeye başlattığı Gaziantep’te havuzlara ve denize gidemeyen çocuklar çareyi belediyelerin yapmış olduğu süs havuzlarına girerek serinlemekte buldu. Her türlü tehlikeye rağmen serinlemek için süs havuzlarına girmekten çekinmeyen çocuklar tehlikeye meydan okuyarak havuzlarda serinlemeye devam ediyor. Yetkililer süs havuzlarına girilmemesi konusunda vatandaşları uyarırken, serinlemek için çocukların süs havuzlarını kullanması adeta ölüme davetiye çıkarıyor. Daha önce yurdun dört bir tarafında üzücü örneklerin yaşanmasına rağmen bununla ilgili çocukların bu havuzları kullanması aileleri ve yetkilileri korkutuyor. Ayrıca bu havuzların süs havuzu olması nedeniyle yeterince klorlanmaması nedeniyle hijyen açısından da kötü durumda olması sağlık açısından ayrıca bir tehdit içeriyor. Yetkililer zaman zaman çocukları bu havuzlardan uzaklaştırmaya çalışsa da çocuklar imkanların yetersiz olması nedeniyle bu havuzlardan vazgeçmiyorlar.

Aileler çocukları için çok endişelendiklerini dile getirerek çocukların yaz aylarında kullanabilecekleri yeteri kadar sosyal tesis olmamasından şikayet ettiler. Çocukların koca bir yazı boş geçirdiğini belirten aileler imkanlarının kısıtlı olduğunu, çocukları herhangi bir yaz okuluna veya yüzmeye gönderme imkanlarının olmadığını belirterek belediyelerin düzenlemiş olduğu yaz okullarının yetersizliğinden şikayet ettiler. Çocuklarının bu tür havuzlara girmesini kendilerinin de istemediğini belirten aileler imkansızlıklar nedeniyle çocuklarının bu havuzlara yöneldiğini onlar için endişe duyduklarını söylediler.

NARKOZHABER MERKEZİ

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÇOCUKLAR ÖLÜME MEYDAN OKUYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin