Çoklu ve tekli mikro inverter PV sistemleri için kurulum süresi yüzde 70 azaltılacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çoklu ve tekli mikro inverter PV sistemleri için kurulum süresi yüzde 70 azaltılacak

Akıllı enerji hizmet sağlayıcısı ve mikro inverter üreticisi Hoymiles, çoklu mikro inverter ve tekli mikro inverter PV sistemleri için kurulum süresini yüzde 70 azaltan bir kurulum çözümünü piyasa sürmeye hazırlanıyor. Yapılan açıklamaya göre; şirket mühendisleri, kurulum sürecini basitleştiren, esnekliği artıran ve maliyetleri azaltan yeni bir sektör standardı oluşturmayı hedefliyor.

Verilen bilgilere göre, şirketin kurulum çözümünde, PV sistemleri için özel olarak tasarlanmış iki aksesuar grubu bulunuyor. Bunlardan bir tanesi, birden fazla mikro inverter kullanılan sistemler, diğeri ise tek mikro inverter kullanılan daha küçük sistemler oluyor.

Ürün Müdürü Steven Zhang, “İnovasyon çoğunlukla tamamen yeni konsept veya teknolojiler sunmaktan ibaret değildir. Bunun yanında müşteriler için sistemi kolaylaştıracak şekilde mevcut çözümleri güçlendirip yenilemek de yeniliktir. Yeni aksesuarlarımız kurulum sürecini büyük ölçüde basitleştirecek, tak ve çalıştır parçalarımız çok fazla teknik çaba gerektirmediği için montajcılar daha fazla sistemin kurulumunu tamamlayabilir, hatta ev sahipleri kendi sistemlerini kendileri kurmayı deneyebilir” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çoklu ve tekli mikro inverter PV sistemleri için kurulum süresi yüzde 70 azaltılacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin