COVİD-19 Tedavisi gören Emrullah Kiraz’dan sevindiren haber

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Mezarlıklar Müdürlüğü’nde Görevli İmam Emrullah Kiraz,  geçtiğimiz günlerde coronavirüs testi pozitif çıkmış ve tedavi altına alınmıştı. Kiraz bugün sosyal medyadan tedavisinin olumlu ilerlediğini ve kendini iyi hissettiğini açıkladı.

Gaziantep’in sevilen İmamlarından Emrullah Kiraz sosyal medyadan yaptığı açıklamada:

Cuma günü covid-19 testimin pozitif çıkması sebebiyle hastanede tedavime başlandı. Tedavim olumlu ilerlemekte ve kendimi iyi hissediyorum.
Başta burada bizimle çok iyi ilgilenip alaka gösteren sağlık gönüllülerimize teşekkür ediyorum.
Bu süreçte gerek sosyal medyadan gerek arayarak geçmiş olsun dileklerini ve dualarını ileten siz değerli dostlarıma ve abilerime teşekkür ediyorum.
Yoğun mesaileri içerisinde nezaket gösterip geçmiş olsun dileklerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e, Ak Parti Gaziantep Milletvekili  Mehmet Sait Kirazoğlu’na, Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili Sn Ali Muhittin Taşdoğan’a, Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili Sn Sermet Atay’ya, Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sn Muzaffer Çelik’e, Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Sn Hasan Teke’ye, Şehitkamil İlçe Başkanı Sn Mehmet Yılmaz2a, Milliyetçi Hareket Partisi Şahinbey İlçe Başkanı Sn Cahit Çıkmaz’a, Şehitkamil İlçe Başkanı Sn Aziz Yücel’e, Özellikle her daim yanımızda olan Mezarlık Müdürümüz Sn Ökkeş Zehiroğlu’na, İl Müftü vekilimiz Ramazan Yıldırım Hocamıza, Şahinbey İlçe Müftümüz Sn Mahmut Rauf Arcaklioglu Hocamıza, Tüm Siyasi Partilerin ve STK’ların İl ve İlçe temsilcilerine, Oda başkanlarımıza ve hocalarıma teşekkür ediyorum.
Tedavi görmekte olan tüm hastalarımıza Rabbimden şifa diliyorum.Dualarınızı bekliyorum.”

Bizde Narkoz Haber ailesi olarak Emrullah Kiraz hocamıza ve tedavi gören tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
COVİD-19 Tedavisi gören Emrullah Kiraz’dan sevindiren haber

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin