Cuma Reyhan, Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı Oldu

featured
Cuma Reyhan, Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cuma Reyhan, Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Cuma Reyhan, Ak Parti’den 28. Dönem Milletvekili aday adaylık başvurusunda bulundu. Gaziantep Ak Parti teşkilatında uzun süre siyaset yapan Cuma Reyhan 28.dönem Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Uzun süre siyasetin içerisinde olan aynı zamanda Türk Optisyenler ve Gözlükçüler Birliği Gaziantep Şube Başkanı Cuma Reyhan Ak Parti Gaziantep Milletvekili 28.dönem aday adaylığı başvurusunda bulundu. Cuma Reyhan; “Kıymetli hemşerilerim Değerli dava arkadaşlarım. Gaziantep’in değerli basın mensupları. Siyasi mücadelemi, layıkıyla temsil ve daima yüksek hedeflere ulaştırma inancıyla bulunduğum bütün görevlerimi yerine getirirken, dava arkadaşlarımın, memleketimin menfaat ve değerlerini korumaktaki görevim Onur ve haysiyetim, her zaman vazgeçilmez rehberim olmuştur. Gerek geçmiş dönemde gurur duyduğum Anavatan Partisi Şehitkamil ilçe ve il başkanlığı ve gerekse daha sonra Ak parti il Başkan yardımcılığı yaptığım ve dönemde partimizin bana verdiği her emanete sahip çıkarak, birliği, adaleti, bütünlüğü, huzuru, kardeşliği dile getirdim. Doğruyu, hakkı, haklıyı savundum, haksızlık karşısında susmadım, her kesimden vatandaşın derdine derman olmaya çalıştım. Partimizin ve siyasi mücadelemizin daima bir umut olduğuna inandım, bunu yüksek bir kararlılık ve inançla ifade ettim. Gerek Amatör spor kulüpleri federasyon genel başkanlığını yaptığım spor camiasının gerekse mesleğimizin üst kuruluşu olan Türk Optisyen Gözlükçüler birliğine bağlı 17.bölge Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Oda Başkanlığını yaptım. Yine AK Partide görevimi yürütürken aldanmadım, aldatmadım, eğilmedim, bükülmedim, kin ve nefret gütmedim, şahsi veya nefsi davranmadım, yalan, iftira, dedikodu ve fitnelerden yılmadım, makama haram getirmedim. Sözümü ve mücadelemi yüksek tuttum. Gören gözler ve duyan kulaklar şâhittir, sizin takdirinizle Allah’ın izniyle 28. Dönem Gaziantep milletvekili adayı müracaatımı yaptım” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

Cuma Reyhan, Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cuma Reyhan, Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin