CUMHURBAŞKANI ELMASEPETİ. COM’UN ÖYKÜSÜNÜ DİNLEDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CUMHURBAŞKANI ELMASEPETİ. COM’UN ÖYKÜSÜNÜ DİNLEDİTürkiye’nin 100 Oyun Değiştiren Girişimcileri ödüllerine Elmasepeti damgası

Cumhurbaşkanı Gül,  Bahaeddin Nakıboğlu’ndan Elmasepeti’nin başarı öyküsünü dinledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve birçok bakanla yabancı devlet adamının katıldığı 5.İzmir İktisat Kongresinde Naksan Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Bahaeddin Nakıboğlu Türkiye 100 Oyunu Değiştiren Girişimciler ödül töreni çerçevesinde, yüzde bin kırklık büyüme ile ilk yedi firma arasına giren Elmasepeti.com’un başarı öyküsünü Cumhurbaşkanına anlattı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, AllWorld Network ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı işbirliğinde Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketini belirlendiği araştırma sonucunda Türkiye 100 listelerinde giren Naksan Teknoloji A.Ş.’e bağlı olarak faaliyet gösteren ve yüzde bin kırklık büyüme oranıyla ilk yedi firma arasında yer alan  Elmasepeti.com ‘un başarı öyküsünü dinleyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Naksan Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bahaeddin Nakıboğlu’nu kutlayarak beraberindeki heyete “Naksan Holding’in köklü büyük kuruluşlarını bu gençlerin babaları yönetiyor. Atılım yapacak ve küresel rekabette rol alacak firmaları ise bu gençler sepete doldurarak başarılı olmalarını sağlıyorlar” dedi. Samimi bir ortamda geçen görüşmede Naksan Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Bahaeddin Nakıboğlu Türkiye’de önemli bir rekor kırarak yüzde bin kırklık büyüme oranıyla 7.sıraya gelerek dikkat çeken Elmasepeti.com’un başarı sırlarını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül anlatarak  “Elmasepeti.com müşteri memnuniyetini vizyonunun odağında tutarak, çalışanlarının sürekli eğitimine ve gelişimine yatırımdan kaçınmadan, kriz dönemlerinde yatırımlarını yavaşlatmadan ve teknolojide takipçi değil lider olmaya çalışarak bu başarıyı yakalamıştır. Hızlı büyümenin getirebileceği olası sıkıntıları da yine teknoloji ve personel yatırımları ile aşan Elmasepeti, pazarındaki liderliği, ihtiyaçları ve ürünleri çok iyi tanımak sayesinde elde etmiştir.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CUMHURBAŞKANI ELMASEPETİ. COM’UN ÖYKÜSÜNÜ DİNLEDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin