Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa Şampiyonlarını kutladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  Gaziantep ziyaretinde Avrupa Şampiyon Kulüpler Salon Hokeyi Turnuvasında ( Eurohockey İndoor Club Challenge I, Men) Türkiye’yi temsil ederek Avrupa Şampiyonu olan Gaziantep Polisgücü Spor Hokey Takımı kabul ederek Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan, Teknik Direktör Yusuf Kasım ve şampiyon sporcuları kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ziyareti sırasında Karataş Spor Salonunda Avrupa Hokey Şampiyonu Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan, Teknik Direktör Yusuf Kasım, Genel Sekreter İsmail Eryoldaş ile  Hokey Takımı sporcularını kabul etti. Avrupa Şampiyonu ekipten şampiyonayla ilgili bilgiler alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sporcuları ve kulüp başkanı Mehmet Kaplan’ı kutlayarak Türk Bayrağının Avrupa’da dalgalandırılmasını sağlayan ekibe başarılar diledi. Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan ve Teknik Direktör Yusuf Kasım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şampiyona hakkında bilgiler vererek Avrupa Şampiyon Kulüpler Salon Hokeyi Turnuvasında ( Eurohockey İndoor Club Challenge I, Men) Avrupa Şampiyonu olan takımın anı zamanda Türkiye’yi Avrupa’da Trophy  lige çıkardığını ve Türkiye’de bu ligde ki tek takımının Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü olduğunu ifade ettiler. Şampiyonluk sevinçlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la paylaşan sporcular günün anısına bir selfi çekmeyi de ihmal etmedi. Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan ve Teknik Direktör Yusuf Kasım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan’a günün anısına hokey sporunun oynandığı bir Hokey stick’i ve hokey topu taktim ettiler.

Bakanlar Ve Başkanlar Da Kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep ziyaretinde proğramına katılan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar, Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, Yönetim Kurulu Üyesi Nur Mirkelam, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Eski Milletvekili Mehmet Sarı ve karşılama törenine katılan çok sayıda sanayici, iş adamı, siyasetçi ve protokol üyesi Şampiyon takımı kutlarken Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan ve Teknik Direktör Yusuf Kasım’a başarılar dilediler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa Şampiyonlarını kutladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin