Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Beyaz Türkler hayvanlarınıza sahip çıkın”

featured
Cumhurbaşkanı Erdoğan ’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Beyaz Türkler hayvanlarınıza sahip çıkın”

Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’teki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, pitbull gibi yırtıcı hayvanların sahiplerine uyarıda bulundu. Gaziantep Haber 

“Bu köpekler zengin köpeği”

Gazantep’te pitbull köpeklerinin saldırdığı 4 yaşındaki Asiye’nin sağlığına kavuşması için gerekeni yapacaklarını anlatan Erdoğan, pitbull köpekleri ile ilgili ise “4 yaşındaki yavrumuzu pitbull köpekleri adeta parçalama noktasına geldi. Biz hayvan severler noktasında bir yasal düzenleme yaptık. Bu yasal düzenleme ile ortaya bir de bedel çıkıyor. Dün gece, biz ambulans uçakla, çok değerli kardeşim, Ömer Özkan beyin hastanesine Antalya Üniversitesi Hastanesine naklettik. Gerekli operasyonlar kendisine yapılacak. İlginç olan bir şey var. Bu köpekler parası bol olanların köpekleri, ne oluyor, ne gidiyor, ne yapıyorlar, hiçbir dertleri yok. O yavru burada paramparça oluyorlar. Halen daha o adamlar babasını nasıl kandırırız derdindeler, kandıramayacaksınız, hesabını vereceksiniz. Anneyi de babayı da yavruyu da, tüm hassasiyetle en ideal şekilde alanında parmakla gösterilen doktorlarımızla tedavisini yaptıracağız. Yaşadığımız onca sıkıntıya rağmen vatandaşımıza, nerede bu devlet dedirtmedik, dedirtmeyeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi yanındaki alanda gerçekleştirilen Panorama 25 Aralık Kahramanlık Müzesi, Şehitkamil Vadi Park, AB-Türkiye Anadolu Arkeoloji ve Kültürel Miras Enstitüsü ve Gaziantep Havalimanı Yeni Terminal Binası, Yunus Emre Cem Evi gibi yapımını tamamlanan projelerin açılış töreninde yaptığı konuşmada , pitbul gibi yırtıcı hayvanların sahiplerine uyarıda bulundu.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada da, “Tüm belediyelerimize sahipsiz hayvanları sokaktan alarak hem vatandaşlarımızın güvenliğini sağlama hem de o canları korumalarını istiyorum. İşte Asiye yavrumuzun başına gelen hadise. Beyaz Türkler, hayvanlarınıza sahip çıkın. Bu yavrumuzu ambulans uçakla aldırdık Antalya Üniversitesi’ne götürdük. Bu operasyonlarda Türkiye’nin bir numarası olan Prof. Dr. Ömer Bey’e, kendisine teslim ettik. İnşallah yapılacak operasyonlarla yavrumuzu sağlığına kavuştururuz” dedi.  Gaziantep Sağlık   

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Beyaz Türkler hayvanlarınıza sahip çıkın”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin