Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazianteplilerle buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazianteplilerle buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan:  “Bay bay Kemal talimatları Kandil’den alıyor”

Gaziantep İstasyon meydanından Gazianteplilere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Kasetle genel başkan olanın, kasetle rakip tehdit edenin, yalan ve iftira ile siyaset yapanın seçim gecesi de akıbeti elbette böyle olacaktır” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

“Bu zat 15 seçim kaybetti, inşallah pazar günü de yeni bir kayıpla karşı karşıya olacak. Kim bilir belki de 28 mayıstan sonra en büyük iyiliği önüne yeni bir fırsat çıkartarak CHP’ye yapmış olacağız”

Gaziantep’te açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bay bay Kemal talimatları Kandil’den alıyor.Bizde bunlar gibi akşam yalan sabah yalan yok. Bize dediler ki işte burada Kılıçdaoğlu 90 oy aldı, siz yüzde 8 aldınız. Bizi bunlar ilgilendirmez. Burada benim vatandaşım yaşıyor mu, deprem oldu mu, ölen yaralanan var mı? Ben yaradılanı yaradandan ötürü severiz. Biz ayrım yapamayız. Mezhep dil din ırk bizim dinimizde de yok inancımızda da yok. Vatandaşımız gerekeni yapacaktır. Kardeşlerim Hatay’da 100 yataklı arsuz , 30 yataklı belen hastanesini açmıştık. Neler söylendi hatırlıyorsunuz. Hiçbirine aldırmadık. Yarından itibaren hasta kabulüne başlayacak burası. Sağlık bakanım ve ekibi gece gündüz çalıştı. Herkesi mahcup ederek hastanemizin inşaatını bitirdik” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bizim asıl rakibimiz CHP genel başkanı değil, rehavettir. Zafer sarhoşluğudur”
“Ekim, kasım ayı itibari ile kalıcı konutların teslimine başlıyoruz”

Gaziantep’te açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bizim asıl rakibimiz CHP genel başkanı değil, rehavettir. Zafer sarhoşluğudur” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazianteplilerle buluştu

MHP Genel Başkanı Bahçeli: “Hiçbir şeyi yarıda bırakmayalım, 28 mayıs İstanbul fethinin eşiğidir”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “14 Mayıs2ta önemli bir seçim oldu. Bu seçime milletimiz aydınlarımız sermaye sahiplerimiz birçok bilim insanları Yüzyılın seçimi özelliğini vererek siyasi partiler arasında çok önemli bir yarışı başlattı. Bu yarış büyük bir deprem felaketinin yaşandığı bir ortamda önemli salgınların, depremlerin, yangınların, sellerin yine toplumsal yaralar açtığı bir dönemde 6 şubattan 103 gün sonra yani bugünde asrın felaketi olarak nitelendirilen 11 ili kapsayan 14 milyon insanımızı birinci derecede etkileyen ama bunun yanında 50 bin evladımızı şehit verdiğimiz çok sayıda vatan evladının yaralı olarak Türkiye’nin muhtelif yerlerinde şifa aradığı bir dönemde yapılmış olan bir seçimdir. Böyle bir seçimde milletimiz teveccüh gösterdi. Acı içerisinde huzursuzluk ızdırapla geçen günlerin arifesinde Türk Milletinin geleceğini belirleyecek bir kararı aldı. Bu karar Cumhurbaşkanı Hükumet Sisteminin devamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da  yol senindir demektir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazianteplilerle buluştu

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
3
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazianteplilerle buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin