Cumhurbaşkanı Erdoğan ’ın seçim zaferi Alman basınında geniş yer aldı

featured
Cumhurbaşkanı Erdoğan ’ın seçim zaferi Alman basınında geniş yer aldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından dünyanın dört bir yanında kutlamalar devam ederken, Erdoğan’ın zaferi Alman basınında geniş yer buldu. Spiegel dergisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın zaferiyle ilgili yayınladığı haberinde, Erdoğan’ın Türkiye’nin önümüzdeki beş yılıyla ilgili sorumluluklarını yetine getirmek için hazır olduğu sözünü hatırlattı. Focus dergisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul’da destekçilerine önümüzdeki beş yıl boyunca kendisini yönetmesini mümkün kılan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

“Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde görevdeki Erdoğan önde”

Bild gazetesi, haberini “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde görevdeki Erdoğan önde” başlığıyla duyurarak, haberde, Erdoğan’ın “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu tamamladık. Bize bir demokrasi şenliği yaşattığı için halkıma teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

“Erdoğan şarkı söyledi”

Die Zeit gazetesi, Avrupalı liderlerin Erdoğan’ı tebrik ettiğini belirterek, Erdoğan’ın İstanbul’da destekçileri önünde seçimin galibi olduğunu ilan ettiğini ve otobüsün üstünden şarkı söylediğini aktardı.

“Ne yüksek enflasyon ne de yıkıcı deprem, sadık seçmenlerinin yirmi yıllık iktidardan sonra ona tekrar güvenmelerini engellemedi”

Frankfurter Algemeine gazetesi, haberinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Mezara kadar beraberiz” sözünü başlığına taşıyarak, “Bu sefer sürpriz olmadı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın beş yıl daha görevde olduğu onaylandı. Ne yüksek enflasyon ne de yıkıcı deprem, sadık seçmenlerinin yirmi yıllık iktidardan sonra ona tekrar güvenmelerini engellemedi” denildi.

Mehmet Koca
 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhurbaşkanı Erdoğan ’ın seçim zaferi Alman basınında geniş yer aldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin