Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Sadabad Sarayı’nda

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere İran’ın başkenti Tahran’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile bir araya geldi.

Sadabad Sarayına atlı birlik eşliğinde ulaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşme öncesinde İran Cumhurbaşkanı Ruhani tarafından resmî törenle karşılandı. İki ülke millî marşlarının çalınmasının ardından tören kıtasını selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile tokalaşarak basın mensuplarına görüntü verdi.

Törende; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Millî Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Türkiye’nin Tahran Büyükelçisi Rıza Hakan Tekin de hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani, daha sonra baş başa ve heyetler arası görüşmelerini gerçekleştirmek üzere Sadabad Sarayına geçti.

www.tccb.gov.tr

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Sadabad Sarayı’nda

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin