Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kazanan sadece Türkiye”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kazanan sadece Türkiye”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı’daki konutunun önünde bekleyen halka hitap ederek,  “Kazanan sadece Türkiye” kazanan “14 Mayıs ve 28 Mayıs’ın galibi 85 milyon insanımızdır” dedi.

Erdoğan, ”AK Parti davasına gönül veren tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. İnşallah sizlerin güvenine layık olacağız. 21 yıldır olduğu gibi layık olacağız. Pazara kadar değil mezara kadar beraber olacağız” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

İstanbul bir başka. Değerli dava arkaşlarım sizleri en kalbi duygularımla muhabbetle selamlıyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu tamamlamış bulunmaktayız. Teşkilatımızın tüm mesnuplarını, kadın ve gençlik kollarımızı, sandık müşahitlerimizi, gönüllü olarak seçimin sağlıklı şekilde yürümesini sağlayan herkesi tebrik ediyorum. Kadınlarımızı tebrik ediyorum, gençlerimizi tebrik ediyorum ve AK Parti davasına gönül veren tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. İnşallah sizlerin güvenine layık olacağız. 21 yıldır olduğu gibi layık olacağız. Pazara kadar değil mezara kadar beraber olacağız.

Şimdi bakın buradan Türkiye’ye bir hesap yapıyorum; 2018’de CHP’nin vekil sayısı 146, 2023’te CHP’nin vekil sayısı 196 çıkardı. Fakat malum toplamda yüzde 1 bile oya sahip olmayan malum partilere kiralık vekil verdi ne kadar 40 tane. Peki ne oldu şimdi 129’a düştü CHP. Kaybettiği vekiller sebebiyle CHP bay bay bay Kemal’e hesabını soracaktır. 14 Mayıs seçiminin de 28 Mayıs seçimin de galibi 85 milyon vatandaşımızın tamamıdır. “Biz öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek” demiştik. Bugün kazanan sadece Türkiye’dir. Demokrasimizden kalkınmamızdan hedeflerimizden taviz vermeden şimdi “Türkiye Yüzyılı”nın kapılarını beraberce açtık. Allah’a hamd ediyorum sizin tgibi yol arkadaşları bana nasip ettiği için Allah’a hamd ediyorum. Üsküdar’ı da İstanbul’u yerel seçimlerde kazanmaya hazırmıyız? Öyleyse durmak yok çok çalışacağız.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kazanan sadece Türkiye”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin