Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Kurutulmuş dondurma” ikram ettiler

featured
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Kurutulmuş dondurma" ikram ettiler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Kurutulmuş dondurma” ikram ettiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gaziantep Tarım ve Gastronomi Okulu’nda kadın kooperatifleri tarafından üretilen yeni inovasyon ‘kurutulmuş dondurma’ ikram ettiler.

Gaziantep Tarım ve Gastronomi Okulu kursiyerleri kadın girişimciler,  Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Türkiye’de ilk kez üretilen Kurutulmuş Dondurmanın nasıl yapıldığını anlatarak hem yurt için hem de yurt dışına satış yaptıklarını söylediler.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin açtığı Tarım Okulunda dondurmayı kurutarak cips şekline getiren kadın kooperatifleri üyesi kadınlar, üretilen ürünleri tek tek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tanıttılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tam not alan ürünlerle hatıra fotoğrafı çektiren kadın üyeler Cumhurbaşkanına teşekkür etti.

CUMHURBAŞKANINA “TÜRKİYE YÜZYILI” SÜRPRİZİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, GAZİRAY Banliyö Hattı’nın açılış töreni,  İstasyon Meydanı’nda 70 bine yakın Gazi şehirlinin katılımıyla gerçekleştirdikten sonra kadın ve gençlerle buluştu. Bir dizi ziyarette bulunan Erdoğan’a  Gaziantep Gar istasyonunda senfoni orkestrasının seslendirdiği bestesi Yücel Arzen’e ait “Türkiye Yüzyılı” parçasını ile sürpriz yapıldı.

“CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN 27 FORMASI”

Öte yandan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin 1400 sporcu ile kente kazandırdığı 1476 madalya, 148 kupa ve 3 altın kemere istinaden tören alanına giren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a adının yazılı olduğu 27 numaralı Gaziantep FK forması hediye edildi.

Gaziantep Haberler      Gaziantep Son Dakika     Gaziantep Sağlık

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Kurutulmuş dondurma” ikram ettiler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin