Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, bayram namazını Hacı Bayram Veli Camii’nde kıldı

featured
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, bayram namazını Hacı Bayram Veli Camii'nde kıldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Namaz sonrası bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, “Muhteşem bir Ramazan geçirdik bu Ramazan Hamdolsun, 2019’dan sonra Covid salgınıyla birlikte iki yıl tüm Dünya olarak tüm Türkiye olarak kapanmıştık. Şükürler olsun ki bu yıl dolu dolu bir Ramazan geçirdik. Her akşam dostlarımızla, sevdiklerimizle iftarlarımızı beraber açtık. Şimdi de Hamdolsun cemaatle birlikte namazımızı kıldık. İnşallah bu Ramazan coğrayamızdaki tüm sıkıntıların giderilmesi, barışla sonlardırılmasına vesile olur İnşallah. Müslümanların daha güzel bir coğrafyada yaşaması barış birlik ve beraberlik içerisinde yaşamasına vesile olur. Yine kuzeyimizdeki savaşın sonlanması, güneyimizde devam eden tüm sıkıntıların sonlanmasına vesile olur.

Bu vesile ile milletimizin, memleketimizin, tüm İslam coğrafyasındaki yaşayan insanların bayramını tebrik ediyorum. Yine aynı şekilde görevi başında olan, sınırlarımızda nöbet tutan, canını feda eden, polisimizin, jandarmamıza, sahil güvenliğimize hepsine de bayramlarını tebrik ediyorum, görevleri başında bulunan tüm sağlıkçılarımıza itfaiyecilerimize tüm çalışanlarımızın bayramını tabrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Oktay, vatandaşlarla da bayramlaştı.

Mehmet Kalay

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, bayram namazını Hacı Bayram Veli Camii’nde kıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin