Defa Life Hastanesi’nden ALG Spor’a moral ziyareti

featured
Defa Life Hastanesi'nden ALG Spor'a moral ziyaret
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Defa Life Hastanesi’nden ALG Spor’a moral ziyareti

Defa Life Hastanesi Başhekimi Ulaş Yanık ve yönetim, Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden ve Sağlık Sponsoru olduğu ALG Spor’a kura çekimi öncesinde moral ziyaretinde bulundu. Gaziantep Haber

ALG Spor Başkanı Ali Gözcü, her zaman sporu ve sporcuyu destekleyen aynı zamanda sağlık sponsoru olan Defa Life Hastanesi Başhekimi Ulaş Yanık’a destekliklerinden ve ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Teknik Direktör Hasan Vural ise  Alg Spor oyuncularından toplam 9 Futbolcu Türkiye Bayanlar Milli takımında ter döküyor. Bunda siz sponsorlarımızın desteği büyük. İyi ki varsınız. Bu ziyaret Kura öncesinde bize de moral oldu” ifadelerini kullandı.

ALG Spor yazılı baklava tepsisiyle güç burada dercesine sporculara seslenen Başhekim Yanık, ligde bu yıl şampiyon olacağınızı görür gibiyim. Baklava ile lige başlayalım. Çok emek veriyor ve şehrimizi en güzel şekilde temsil ediyordunuz. Her zaman yanınızdayız. Takımda ve Milli Takımda mücadele eden sporcularımızla gurur duyuyoruz. Bize düşen ne olursa her zaman başımızın tacısınız. Ne mutlu bize sizin gibi gençlerimiz var” diyerek futbolculara moral verdi.

Yeşil sahada ter döken ve Kadın Futbol Ligin en güçlü takımlarından olan ALG Spor oyuncuları da Defa Life Hastanesi’ne ve Başhekim Ulaş Yanık’a teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Gaziantep Sağlık  

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Defa Life Hastanesi’nden ALG Spor’a moral ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin