Deprem sonrası Bakan Soylu’dan önemli açıklama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deprem sonrası Bakan Soylu’dan önemli açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kahramanmaraş depremi ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Bakan Soylu, 4. seviyede alarm verildiğini bildirerek, “Arama kurtarma ekiplerimizi seferber ettik. Bütün birimlerimiz şu anda teyakkuz halinde.” dedi. Bakan Soylu, “Vatandaşlar trafikte hareket halinde olmasın. Cep telefonlarını mecbur olmayanlar kullanmasın” uyarısında bulundu

Deprem sonrası Bakan Soylu'dan önemli açıklama

“Saat 04.17’de Kahramanmaraş Pazarcık’ta bir fay üzerinde deprem meydana geldi. Büyüklüğü 7.4. Şu anda bütün arkadaşlarımız valilerimizle depremin etkilerini değerlendirmeye çalışıyoruz. Arama kurtarma ekiplerimizi seferber ettik. Bütün birimlerimiz şu anda teyakkuz halinde. Depremin etkilerinin hangi vilayetlerde olduğunu bir şekilde, son gelen artçının da 6.4 olduğunu arkadaşlar ifade ettiler. İlk bilgiler. Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Allah yardımcımız olsun.”

“DÖRDÜNCÜ SEVİYE ALARM ORTAYA KOYDUK”

Bakan Soylu, “Şu anda yıkım ve can kaybı bilgisi konusunda net bir şey söyleyemeyiz. Şu ana kadar 6’nın üzerinde 6 deprem var, en büyüğü 6,6. Bütün ekiplerimiz teyakkuz halinde. Dördüncü seviye alarm ortaya koyduk” dedi.

VATANDAŞLARA DEPREM UYARISI

Bakan Soylu, “TSK, Jandarma, Emniyet, AFAD alarm durumunda. Farklı şehirlerden bölgelere ekipler gönderiyoruz. Trafik şu an ciddi sorun. Vatandaşlar trafikte hareket halinde olmasın. Cep telefonlarını mecbur olmayanlar kullanmasın” uyarısında bulundu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika

News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
1
_zg_n
Üzgün
1
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Deprem sonrası Bakan Soylu’dan önemli açıklama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin