Depremzedelerin çıkarılma kararına yapılan jet soruşturma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Depremzedelerin çıkarılma kararına yapılan jet soruşturma

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin seçimden hemen sonra çıkarma kararı aldığı depremzedelere ilişkin İçişleri Bakanlığı tarafından açılan jet soruşturmada; Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcısı ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı görevden uzaklaştırıldı.

2023 Genel Seçimleri’nden hemen sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin misafir ettiği depremzedeleri çıkarma kararına İçişleri Bakanlığı tarafından açılan jet soruşturma sonucunda belediyede 3 kişi görevden uzaklaştırıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı İsa Karadağ’ın İçişleri Bakanlığı tarafından açılan soruşturma çerçevesinde görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “’Konuyla ilgili müfettişler Tekirdağ’a geldi. Soruşturma devam ederken benim bir açıklama yapmam doğru olmaz. Soruşturmanın sonucunu bekleyelim her şey daha iyi olur. Şu anda soruşturmada ismi geçen isimler görevden alınmadılar. Bu isimler şu anda soruşturma devam edene kadar görevlerinden uzaklaştırıldılar o kadar ama geçici bir süre. Soruşturma sonucuna göre hareket edilecek. Şu anda soruşturma devam ederken bir açıklama yapmam doğru olmaz” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Depremzedelerin çıkarılma kararına yapılan jet soruşturma

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin