Derya Bakbak’ın, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Ecdadımızın 1071 yılında Malazgirt’te başlattığı kutlu yürüyüş Çanakkale’nin bağrında, Afyon’un, Kütahya’nın Eskişehir’in sırtlarında, Gazi şehrimizin her karışında yüce Türk milletinin dirayeti ve kahramanlıklarıyla büyük bir zafere dönüşmüştür.

Peygamber efendimizin Hadis-i Şerif’inde de söylediği gibi, Vatan sevgisi imandan gelir. Türk milletinin yüreğindeki iman sevgisi, yüreklerinde atan vatan sevdası ülkemizin kurtuluşu ve yeniden ayağa kalkmasındaki en büyük güçtü. Bu büyük güç sayesinde Türk milleti, imanındaki vatan sevgisiyle göğsünü ateş altındaki yurdumuza siper etmiştir.

30 Ağustos; Türkiye’nin geleceği için binlerce şehidin, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde canları pahasına, özgürlük ve bağımsızlık meşalesinin sonsuza dek sönmemek üzere yakıldığı büyük bir zaferdir.

Büyük Taarruz, özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın en önemli hamlesi, İstiklal Savaşımızın da en önemli aşamasıdır. Bizzat Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından komuta edilen Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nde imkânsız başarılmış ve başka milletlere de emsal oluşturacak büyük bir zafere imza atılmıştır. Bu büyük zaferimiz, milletimizin iman gücü karşısında hiçbir gücün duramayacağının bizzat ispatıdır.

Aziz milletimiz kazandığı Büyük Zafer’in ardından, Türkiye Cumhuriyeti’nin inşasıyla milletin var olma mücadelesindeki kararlılığını bütün dünyaya ilan etmiştir.

Canlarını bu ülkenin kurtuluşu için siper eden aziz şehitlerimiz rahat uyusun. Ülkemiz; milli iradenin hâkim olduğu, milli politikaların yürütüldüğü, mührünü her daim dünyanın dört bir yanına vuran büyük bir devlet olmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti mührünün dünyanın dört bir yanına daha da güçlü bir şekilde vurulması, ülkemizin daima atılımlar ülkesi olma hedefleriyle hayaller kurması ve bu hayalleri gerçeğe dönüştürmesi için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizle el ele, omuz omuza Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru, büyük bir heyecanla durmaksızın koşacağız.

Bu duygu ve düşüncülerle bir kez daha ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bu zaferin altına imza atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Derya Bakbak’ın, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin