Derya Bakbak’tan, Gıda Toptancıları Sitesi’ne Geçmiş Olsun Ziyareti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Derya Bakbak’tan, Gıda Toptancıları Sitesi’ne Geçmiş Olsun Ziyaret etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Gıda Toptancıları Sitesi’nde çıkan yangının ardından esnafla bir araya gelerek, incelemelerde bulundu.

Derya Bakbak Gıda Toptancıları Sitesi’ndeki yangın sonrasında İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz ile birlikte Gaziantep Gıda Toptancıları Sitesi Başkanı (GATEM) Bayram Kumluca’yı ziyaret etti.

BAKBAK ESNAFIN DERDİNİ DİNLEDİ

Milletvekili Bakbak incelemeler neticesinde yangının elektrik panosundan çıkan kıvılcım neticesinde çıktığını belirterek, “Bir afet yaşandı ama itfaiyemizin köpükle müdahale etmesi sonucunda kontrol altına alındı. Yayılma tehlikesine dair önlem alınarak hızlı bir şekilde soğutma işlemi gerçekleştirildi. Yangının söndürülmesi, kontrol altına alınması ve yayılma tehlikesine dair önlem alan başta İtfaiye Daire Başkanımız Cafer Yılmaz ve tüm ekibine şükranlarımı iletirim.” dedi. Derya Bakbak’tan, Gıda Toptancıları Sitesi’ne Geçmiş Olsun Ziyareti

Bakbak ayrıca ziyaret esnasında incelemelerde bulunarak, iş yerleri zarar gö-ren esnafa geçmiş olsun dileklerini de iletti.

Derya Bakbak’tan, Gıda Toptancıları Sitesi’ne Geçmiş Olsun Ziyareti

 

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Gıda Toptancıları Sitesi’nde çı-kan yangının ardından esnafla bir araya gelerek, incelemelerde bulundu. Derya Bakbak’tan, Gıda Toptancıları Sitesi’ne Geçmiş Olsun Ziyareti

Derya Bakbak Gıda Toptancıları Sitesi’ndeki yangın sonrasında İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz ile birlikte Gaziantep Gıda Toptancıları Sitesi Başkanı (GATEM) Bayram Kumluca’yı ziyaret etti.

İTFAİYE BAŞKANI CAFER YILMAZ

Milletvekili Bakbak incelemeler neticesinde yangının elektrik panosundan çı-kan kıvılcım neticesinde çıktığını belirterek, “Bir afet yaşandı ama itfaiyemizin köpükle müdahale etmesi sonucunda kontrol altına alındı. Yayılma tehlikesine dair önlem alınarak hızlı bir şekilde soğutma işlemi gerçekleştirildi. Yangının söndürülmesi, kontrol altına alınması ve yayılma tehlikesine dair önlem alan başta İtfaiye Daire Başkanımız Cafer Yılmaz ve tüm ekibine şükranlarımı ileti-rim.” dedi.

Bakbak ayrıca ziyaret esnasında incelemelerde bulunarak, iş yerleri zarar gö-ren esnafa geçmiş olsundileklerin

i de iAK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Gıda Toptancıları Sitesi’nde çı-kan yangının ardından esnafla bir araya gelerek, incelemelerde bulundu. Derya Bakbak Gıda Toptancıları Sitesi’ndeki yangın sonrasında İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz ile birlikte Gaziantep Gıda Toptancıları Sitesi Başkanı (GATEM) Bayram Kumluca’yı ziyaret etti.

Milletvekili Bakbak incelemeler neticesinde yangının elektrik panosundan çıkan kıvılcım neticesinde çıktığını belirterek, “Bir afet yaşandı ama itfaiyemizin köpükle müdahale etmesi sonucunda kontrol altına alındı. Yayılma tehlikesine dair önlem alınarak hızlı bir şekilde soğutma işlemi gerçekleştirildi. Yangının söndürülmesi, kontrol altına alınması ve yayılma tehlikesine dair önlem alan başta İtfaiye Daire Başkanımız Cafer Yılmaz ve tüm ekibine şükranlarımı iletirim.” dedi.

etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Derya Bakbak’tan, Gıda Toptancıları Sitesi’ne Geçmiş Olsun Ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin