DEVLETTEN MİLLETE, BASIN KÖPRÜSÜ KURULDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVLETTEN MİLLETE, BASIN KÖPRÜSÜ KURULDUBasın-Yayın ve Enformasyon Gaziantep İl Müdürlüğü Türkiye’de ilk kez yapılan bir projeye imza attı. “Devletten Millete Basın Yayın Köprüsü’nü kurdu.

Kamu kurum ve kuruluşlarının yapıları, çalışmaları, yöneticileri, halkla ilişkileri, istek ve taleplerinin değerlendirileceği, başta basının ve yayının, basın ve yayın kuruluşları aracılığı ile toplumun bilgilendirilmesi amacıyla  ”Devletten Millete Basın Yayın Köprüsü” adıyla başlatılan projenin ilki Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Prof Dr Bahriye ÜÇOK salonunda yapıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Prof. Dr. Bahriye Üçok salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Gaziantep basın yayın kuruluşları ile bir araya gelerek eğitim alanında yapılan çalışmalar ve eğitimde yaşana sorunlar masaya yatırıldı. Basın mensuplarını bilgilendiren Ekrem Serin basın mensuplarının sorularını açık yüreklilikle yanıtladı ve Gaziantep2in eğitim sorununda taşın altına herkesin elini koyması gerektiğini ifade ederek çözüm için tek yürek olmalıyız dedi.

DEVLETTEN MİLLETE, BASIN KÖPRÜSÜ KURULDUBasın-Yayın ve Enformasyon Gaziantep İl Müdürü Ertan Koska ise Türkiye’de ilk kez yapılan “Devletten Millete Basın Yayın Köprüsü’nün Gaziantep için faydalı olacağına inanıyorum. Öncelikle bu toplantıyı canlı olarak yayınlayan Baharoğlu TV’ye teşekkür ediyorum. Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatı Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik’ten yola çıkarak hazırladığımız projenin ilk toplantısını Milli Eğitim Müdürlüğümüzle gerçekleştirdik. Toplumun bilgilendirilmesi, aydınlatılması, haberdar edilmesi konusunda en büyük faktör olan basın ve yayın aracılığı ile, kendilerini yönetenleri tanımaları, yapılacak işlerinde kolaylık sağlayıcı bilgilere ulaşmaları, hak ve görevleri konusunda medya aracılığı ile donatılmalarını hedeflediğimiz bu projede en büyük görevin basın ve yayına düştüğü gerçektir. Kurum ve kuruluşların halka tanıtılması, görev ve vazifeleri konusunda basın ve yayın aracılığıyla bilgilendirilmesini amaçlayan çalışmamızın sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için büyük görevler düşen projenin büyük ortağı olarak kabul ettiğimiz siz basın ve yayın mensuplarını ”Devletten Millete Basın Yayın Köprüsü’ nün ilk toplantısına göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Her hafta bir kamu kurum ve kuruluşları ile ortaklaşa yapılacak olan toplantıda Gaziantep’in önemli sorunları da gündeme taşınacak. Yapılan konuşmaların ardından Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DEVLETTEN MİLLETE, BASIN KÖPRÜSÜ KURULDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin