Didim’de delege ‘mavi listeye’ destek verdi

featured
Didim ’de delege ’mavi listeye ’ destek verdi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Didim’de delege ‘mavi listeye’ destek verdi

Aydın ’ın Didim ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Didim İlçe örgütünün 15-16 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirdiği 16 mahalledeki delege seçimleri tamamlanırken, seçimleri mavi liste açık ara farkla kazandı.

Didim CHP İlçe Örgütünde 3 listesinin yarıştığı delege seçimlerine mevcut İlçe Başkanı Nurettin Koçak kırmızı, Aydın İl Başkan Yardımcısı Dilaver Demir Sarı, Didim Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz mavi liste ile katıldı. 2 gün süren seçimleri mavi liste adayı Ahmet Yılmaz önde tamamladı. Mavi liste seçimlerde Akbük 31, Akköy 6, Altınkum 21, Cumhuriyet 27, Çamlık 30, Denizköy 2, Efeler 76, Fevzipaşa 10, Mavişehir 7, Mersindere 8 delege olmak üzere toplamda 218 delege çıkardı.

Dilaver Demir ’in temsil ettiği sarı liste ise Hisar Mahallesi 24 ve Yeni Mahalle ’de ise 52 olmak üzere toplamda 76 delege çıkardı.

Akyeniköy, Balat ve Batıköy Mahalleleri ’nde ise seçimlerde beyaz liste ile girildi. 3 köyde toplamda 12 delege bağımsız olarak kazandı. Mevcut İlçe Başkanı Nurettin Koçak ise sadece Yalıköy Mahallesi ’nden 2 delege çıkardı.

Toplamda 308 delege üyelerin oylarıyla belirlenirken, 16 adette doğal delegeyle birlikte CHP Didim ilçe örgütünün toplam delege sayısı 324 olarak belirlendi. Delege seçim sürecinin tamamlanmasının ardından CHP Didim İlçe Örgütü kongresinin ise 5 Ağustos 2023 Cumartesi günü gerçekleştireceği öğrenildi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

Didim ’de delege ’mavi listeye ’ destek verdi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Didim’de delege ‘mavi listeye’ destek verdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin