Dilan Rojava Yeni Sürprizlerle Geliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilan Rojava Yeni Sürprizlerle Geliyor

10 yıllık sanat yaşamına 2 single, 6 albüm sığdıran genç ve güzel şarkıcı Dilan Rojava yakında yeni sürprizlerle geliyor.

Yurtiçi ve yurtdışında sayısız konser veren Dilan Rojava bundan sonraki yapacağı çalışmalarda adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Son dönmelerin en çok rağbet gören sosyal medya kanalı TiK TOK’ta zirveye oynuyor. Neden mi?

TİK TOK 112.7 K ve İnstagram 57.4 K tarafından sürekli izlenen ve beğenilen paylaşımlarıyla ön plana çıkmaya başarıyor. Bilhassa pandemi döneminde Dilan Rojava’ya gelen olumlu eleştirilerden dolayı işine dört elle sarılıyor. Bu da başarısını kamçılıyor.

Değişik giyim tarzı ve sahne repertuarlarıyla da beğeni toplayan genç şarkıcı Dilan Rojava bundan sonra adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Magazinde bende varım diyerek iddialı konuşun Rojava’nın  en büyük hayali ise klibinde Nuri Alço’nun  oynaması.

 

10 yıllık sanat yaşamına 2 single, 6 albüm sığdıran genç ve güzel şarkıcı Dilan Rojava yakında yeni sürprizlerle geliyor.
Yurtiçi ve yurtdışında sayısız konser veren Dilan Rojava bundan sonraki yapacağı çalışmalarda adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Son dönmelerin en çok rağbet gören sosyal medya kanalı TiK TOK’ta zirveye oynuyor. Neden mi? TİK TOK 112.7 K ve İnstagram 57.4 K tarafından sürekli izlenen ve beğenilen paylaşımlarıyla ön plana çıkmaya başarıyor. Bilhassa pandemi döneminde Dilan Rojava’ya gelen olumlu eleştirilerden dolayı işine dört elle sarılıyor. Bu da başarısını kamçılıyor.Değişik giyim tarzı ve sahne repertuarlarıyla da beğeni toplayan genç şarkıcı Dilan Rojava bundan sonra adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Magazinde bende varım diyerek iddialı konuşun Rojava’nın  en büyük hayali ise klibinde Nuri Alço’nun  oynaması.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dilan Rojava Yeni Sürprizlerle Geliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin