DOĞAL ZEKA OYUNLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DOĞAL ZEKA OYUNLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYORİnsan vücudundaki enerjiyi alan Tik ağacından yapılan ve beynin çalışması için tüm faktörleri içeren zeka oyunları Gaziantep Zincirli Bedesten’de satışa sunuldu.
Antika koleksiyoncusu olan Fatih Gökgöz ve arkadaşı tarafından Zincirli Bedesten’de açılan ve değişik zeka oyunlarının yer aldığı işletme müşterilerin ilgi odağı oluyor. İşletme ortaklarından olan Fatih Gökgöz “biz burada iki emekli olarak çalışıyoruz. Ben  uluslararası bir firmanın bölge müdürüydüm, arkadaşım ise yurt dışında yıllarca çalışmış bir arkadaş. Biz firma olarak Gaziantep’te değişik, farklı bir firmayız. Sattığımız ürünleri başka bir yerde bulmanız çok zordur. Ürünlerimiz çok değişik bir ürün olduğu için her kesimden yoğun bir ilgi var. İşletmemizde gördüğünüz zeka oyunları dünyada sadece Endonezya’da Myanner bölgesinde yetişen Tik ağacından yapılmış, tasarımları rubi küpünün mucidi ve kendisi aynı zamanda Macar bilim adamı ve Heykeltraş olan Erno Rubik tarafından hazırlanmıştır.
TÜRKİYE’DE TEK FİRMAYIZ
İşletmemizde 100 çeşide yakın zeka oyunu var ve Türkiye’de bu kadar zeka oyunu çeşidi bulunan tek firmayız.  Bu zeka oyunlarının değişik özellikleri ve yararları vardır. Bunlardan birincisi, Tik ağacı insanın vücudundaki enerjiyi toprak gibi alan bir ağaçtır. İkincisi, dünyanın en sert ağaçlarından birisidir ve üçüncüsü de bunları çözmeye başlayan kişide problem çözme yeteneği, tavır, soyut bakış, üç boyutlu bakış kişilerin dikkat, algılama, konsantrasyon, odaklanma, el ve göz koordinesi, muhakeme, şekil ve zaman ve en önemlisi sabır kavramlarının gelişmesi gibi aklınıza gelebilen ve beynin çalışması için etken olan tüm faktörler bulunmaktadır.
KOLEKSİYONCULUK BANA ÇOK ŞEY KAZANDIRDI
Gerek Türkiye ve gerekse dünyanın değişik yerlerinden yaklaşık 25 yıl içinde aldığım ürünlerden oluşturduğum çeşitli koleksiyonlarım da mevcut.  Bunlardan en ilginç olanlarından bir tanesi kelebek koleksiyonumda bulunan dünyanın en büyük kelebeğidir. Tamamen doğal ve gerçek bir kelebektir. Tabiattaki tek ağızsız kelebektir. Ben koleksiyonculuğu bir hobi olarak yapıyorum ve bu merakım sayesinde kişiliğimin ve çevremin geliştiğine bana birçok artılarının olduğuna inanıyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DOĞAL ZEKA OYUNLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin